Homepage  / Vedete / Vedete străine

Un actor din „Urzeala tronurilor” a depășit un record vechi de 1000 de ani!

Un actor din „Urzeala tronurilor” a depășit un record vechi de 1000 de ani!

de Redactia Tvmania

Hafthór Björnsson, Muntele din serialul „Urzeala tronurilor”, a depășit în putere un viking legendar.

Serialul de la HBO, pe lângă actori de calibru ca Charles Dance, Sean Bean sau Peter Dinklage, îl are acum în distribuție și pe cel mai puternic viking. Este vorba despre Hafthór Björnsson care este într-adevăr cel mai puternic om din Cele Șapte Regate.

Gregor-Clegane

Actorul de 26 de ani, care îl interpretează pe Ser Gregor Clegane, Muntele, în serialul de la HBO, își petrece timpul între sezoane depășind diverse recorduri, printre care și unul care datează de acum o mie de ani…

Björnsson a reușit să câștige titlul de cel mai puternic viking din istorie după ce a cărat cinci pași, așa cum puteți vedea în videoclip, un buștean în greutate de 640 de kilograme. Și, da, a reușit să mai și strige „Victorie!” după…

Recordul a fost descris în celebrele saga islandeze, ca aparținându-i unui legendar Ormur Stórólfsson care a reușit să care bușteanul trei pași după care spatele său a cedat în urma presiunii ernorme și nu a mai fost niciodată același om.

Björnsson este oficial cel mai puternic om din Europa și al doilea cel mai puternic om din lume. Și a scăpat și întreg după această performanță.

Pe 31 ianuarie, actorul a scris pe pagina sa de Facebook: „Astăzi, prieteni, am făcut istorie! Pe lângă faptul că am câștigat a doua oară titlul de Cel Mai Puternic Viking din Lume pentru a doua oară, am reușit și să car bușteanul monstru cinci pași! Spatele meu s-a descurcat bine! Nu mai am decât un pas până la titlul de cel mai puternic om din lume! Nimic nu mă poate opri!Nimin nu mă poate înfrânge!”.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton