Homepage  / Vedete / Vedete străine

Un căpitan Dothraki, din „Urzeala tronurilor”, vine la East European Comic Con 2018

Un căpitan Dothraki, din „Urzeala tronurilor”, vine la East European Comic Con 2018

de Redactia Tvmania

Un al doilea actor din „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones” este confirmat la East European Comic Con presented by Kaufland. Este ultimul actor care va lua parte la ediția de anul acesta a Comic Con-ului bucureștean.

Este vorba despre Staz Nair, cunoscut pentru rolul lui Qhono, căpetenia Dothraki, din serialul fenomen „Urzeala tronurilor”.

Staz Nair, actorul care îl joacă pe Qhono, una dintre căpeteniile hoardei Dothraki, va participa la cea de-a șasea ediție East European Comic Con presented by Kaufland ce va avea loc la Romexpo, în perioada 18-20 mai. Staz completează astfel lista actorilor internaționali care au confirmat prezența lor la București, alăturându-se lui Gethin Anthony („Game of Thrones”, „Aquarius”), Andrew Scott („Sherlock”), Jim Beaver („Supernatural”, „Deadwood”), Giancarlo Esposito („Breaking Bad”, „Better Call Saul”) și Chris Rankin („Harry Potter”).

„Urzeala tronurilor” este, fără îndoială, una dintre cele mai importante producții ale momentului care a ținut cu sufletul la gură milioane de fani din toată lumea. Anul acesta, la East European Comic Con, publicul are șansa să afle cât mai multe despre serial de la doi dintre actori: Gethin Anthony, cel care l-a interpretat pe pretendentul la Tronul de Fier, Renly Baratheon, și pe Staz Nair care îl joacă pe Qhono, membru de bază al hoardei Dothraki și protector al lui Daenarys Targaryen.

În doua parte a sezonul 6, am putut face cunoștință cu Qhono în postura sa de supus al lui Khal Moro, ocupându-se personal de escortarea prizonierei, pe atunci, Daenarys. După scena emblematică de la finalul sezonului, Qhono alege să o urmeze pe Daenarys și să o susțină în lupta sa, aceea de a stăpâni cele 7 Regate, ca moștenitoare de drept a Tronului de Fier.

Staz Nair a mai jucat și rolul lui Gordon în serialul „Humans” produs și difuzat de AMC. Totodată, actorul cochetează cu muzica și este și un apreciat model.

East European Comic Con va avea loc la Romexpo, în perioada 18-20 mai.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton