Homepage  / Vedete româneşti

Un concurent și-a cerut iubita în căsătorie la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. De unde vrea să cumpere inelul

Un concurent și-a cerut iubita în căsătorie la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. De unde vrea să cumpere inelul
7

de Roxana Mirea,

Surprizele se țin lanț la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la Pro TV. După ce Răzvan Botezatu a cerut să fie eliminat, a venit rândul lui Alex Bogdan să strige „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, fraza care îl scoate automat din competiția din Republica Dominicană. Pe de altă parte, actorul și-a cerut iubita în căsătorie.

Cerere în căsătorie la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Alex Bogdan, în vârstă de 36 de ani, n-a mai rezistat și a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și astfel a fost eliminat automat din competiție. Pe de altă parte, tot atunci a mărturisit că s-a hotărât să facă pasul cel mare și și-a cerut iubita în căsătorie.

Alex Bogdan are o relație de trei ani cu actrița Cătălina Mihai. Aceasta are 25 de ani și a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale în anul 2019. Ea a jucat în filmul Heidi şi a fost nominalizată la două categorii la Premiile Gopo 2020, scrie cancan.ro.

După ce a decis să părăsească competiția, Alex Bogdan a fost întrebat de Cabral ce o să facă atunci când se va întoarce în țară. Actorul a răspuns că o să își ceară iubita în căsătorie, inelul cumpărându-l din aeroport.

Cerere-in-casatorie-la-„Sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Cabral: Ce faci când ajungi acasă?

Alex Bogdan: Când mă duc acasă, mă pup cu Căti 3 zile, nu mai vorbesc nimic, tac din gură şi mă sărut cu ea, îi pun inelul pe deget.

Adela Popescu: L-ai luat?

Alex Bogdan: Îl iau în aeroport, nici nu… Acum o să fie deja cu inelul! Şi după aia mă apuc de treabă, vreau să regizez şi să joc”, a fost dialogul purtat între prezentatorul emisiunii și actorul Alex Bogdan.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton