Homepage  / Vedete / Vedete străine

Un cunoscut actor de telenovele a decis să divorțeze, după o relație de 11 ani

Un cunoscut actor de telenovele a decis să divorțeze, după o relație de 11 ani

de Redactia Tvmania

Îl cunoaștem din telenovelele „Raze de lună', „Spune-mi că ești a mea' sau „Suflete pierdute” ca fiind personajul negativ din fiecare producție. Deși în general discret cu viața personală, actorul Alexis Ayala a anunțat că va divorța de Fernanda Lopez, cea cu care formează o relație de 11 ani și cu care este însurat de 6 ani.

 

Cei doi au dat vestea printr-o declarație comună pe care au publicat-o pe rețelele de socializare chiar de Ziua Îndrăgostiților. 

„Plecând de la baza iubirii, ce zi mai bună, astăzi de Ziua Îndrăgostiților pentru a face cunoscut faptul că dragostea dintre mine și Alexis s-a transformat într-o frumoasă prietenie”, menționează textul care a fost scris de López. „Din acest motiv, de ceva timp am luat decizia de a ne face viața independentă ca bărbat și ca femeie, unindu-ne mereu ca părinți ai frumoasei noastre fiice pentru a-i oferi întotdeauna cele mai bune baze pentru dezvoltarea ei, trăind împreună în dragoste și respect”.

Mesajul, care a fost însoțit de o imagine a cuplului îmbrățișându-se și cu un zâmbet larg, a exprimat, de asemenea, afecțiunea care rămâne între ei.

„Avem o relație incredibilă de prietenie, deoarece dragostea, timp de unsprezece ani, ne-a evidențiat întotdeauna ca o familie stabilă pe care o vom continua pentru fiica noastră Roberta”, au adăugat ei. „Cu toată dragostea noastră Alexis Ayala și Fernanda López.”

 Câteva clipe mai târziu, Alexis Ayala a lăsat un al doilea mesaj. „Acolo unde viața ridică ziduri, inteligența deschide o cale de ieșire”, a menționat el în aceeași rețea socială.

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Alexis Ayala (@alexisayala)

 

 Alexis și Fernanda s-au despărțit în 2014, însă s-au împăcat câteva luni mai târziu. Tot atunci cei doi au decis să se și căsătorească. 

 
 
 
 
 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton