Homepage  / Filme Online / Netflix

Un detaliu interesant, care le-a scăpat fanilor serialului ”Sex Education” (Netflix). Cine apare în sezonul 3

Un detaliu interesant, care le-a scăpat fanilor serialului ”Sex Education” (Netflix). Cine apare în sezonul 3
15

de Redactia Tvmania,

Atenți la toate detaliile din serial și la materialele apărute în presă despre acesta și actorii care dau viață personajelor, mulți fanii ai ”Sex Education” nu au observat un detaliu interesant despre doi actori care apar în câteva scene.

Este vorba despre cei doi fii ai actorului Alistair Petrie, care apar în sezonul trei al serialului disponibil pe Netflix. Chiar actorul care interpretează rolul lui Mr Groff, fostul director al liceului din Moordale, a postat un comentariu funny pe Instagram, alături de o poză de la filmări, în care apar gemenii săi. ”Nepotism la maxim!”, a scris el, dând o notă amuzantă situației și răspunzând, de altfel, unei întrebări pe care mulți fani și-au pus-o: nu, actorul care-l interpretează pe Adam, fiul lui din serial, nu e și copilul lui în viața reală chiar dacă seamănă, de ai zice că el l-a făcut.

Mai mult, dacă în ”Sex Education” Mr. Groff e un bărbat sever, cu o gândire învechită, plin de traume și anxietăți, Alistair Petrie vrea să arate că în viața reală e un tip mișto, cu simțul umorului și fără tot felul de prejudecăți, fiind un tată extraordinar.

Sex Education Season 2 World Premiere 2052Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Totuși, chiar dacă nu îi e rudă de sânge, actorul a spus că în ultimii ani, cât au filmat împreună la serialul Netflix, Connor Swindells, actorul care joacă rolul lui Adam i-a devenit ca un adevărat fiu, iar legătura lor e una autentică și puternică și nu e condiționată de faptul că împart sau nu același cod genetic.

 „Poate ar trebui să păstrăm misterul, dar… nu, nu suntem tată și fiu în viața reală, dar simt că suntem. El este un tânăr actor foarte talentat și sunt atât de mândru de el, ca de propriul meu fiu”, i-a răspuns Alistair unui fan de-ai săi.  

Serialul ”Sex Education” a fost reînnoit de Netflix pentru sezonul 4.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alistair Petrie (@petriealistair)

Fotografii: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton