Homepage  / Seriale

Un episod special din “Soţia perfectă”, duminică, la Diva Universal

Un episod special din “Soţia perfectă”, duminică, la Diva Universal

de Redactia Tvmania

La foarte scurtă vreme după premiera în SUA a scenelor care au făcut valuri în presa din întreaga lume, Diva Universal difuzează exclusiv și în premieră, duminică, 27 aprilie, la ora 21:00, episodul cu numărul 15 din sezonul 5 al serialului "Soția perfectă".

The Good Wife

Un episod cu totul ieșit din comun, care nu trebuie ratat, pentru că vom asista la întâmplări dramatice, neașteptate, care vor schimba destinele personajelor.

În episodul intitulat „Dramatics, Your Honor”, Alicia (Julianna Margulies) şi-l ia ca avocat pe Cary (Matt Czuchry), după ce Nelson Dubeck (Eric Bogosian) o târăşte în investigaţia lui de fraudă electorală. În același timp, Will (Josh Charles) apără un bărbat acuzat de crimă și se confruntă cu un nou procuror, iar Kalinda (Archie Panjabi) are din nou îndoieli în ceea ce privește viitorul său la Lockhart Gardner.

„Soția perfectă” („The Good Wife”) o are ca protagonistă pe câștigătoarea premiilor Emmy și Globul de Aur, Julianna Margulies, în rolul Aliciei Florrick, soție și mamă care se străduiește să mențină controlul asupra vieții personale și profesionale, după ce soțul ei, Peter (Chris Noth), a fost implicat într-un scandal sexual și de corupție publică.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton