Homepage  / Ultimul număr

Un film de suflet pentru Johnny Depp: „Jurnalul unui iubitor de rom”

Un film de suflet pentru Johnny Depp: „Jurnalul unui iubitor de rom”

de Redactia Tvmania

Johnny Depp reia în „Jurnalul unui iubitor de rom” rolul din „Spaimă şi scârbă în Las Vegas”, dar acum e un alter-ego mai tânăr al jurnalistului Hunter S. Thompson.

Lui Johnny Depp nu-i pasă dacă „Jurnalul unui iubitor de rom” va avea sau nu succes la box-office. După ce – din 2003 încoace – numele lui e sinonim cu „încasări de milioane”, Depp a ales să producă şi să joace în acest film, un uriaş insucces de casă.

Nici criticii n-au prea aplaudat filmul, fiind de părere că îi lipseşte intensitatea şi că Depp joacă sub radar, poate pentru că nu a vrut să-l întreacă pe Thompson, cu care a fost prieten apropiat.

Ce-i drept, subiectul nu e unul comercial: scenariul are la bază o carte semi-autobiografică a jurnalistului Hunter S. Thompson (scrisă în anii ’60 şi publicată în 1998, după ce chiar actorul a descoperit-o în subsolul casei acestuia, într-o cutie).

Pelicula a avut până acum încasări minimale de 17 milioane de dolari (iar bugetul de producţie e de 45!), iar actorul spune că filmul va rezista testului timpului şi va fi mai apreciat în Europa, unde oamenii „sunt mai inteligenţi”.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton