Homepage  / Vedete / Vedete străine

Un fost călugăr va oficia a doua căsătorie dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Cine este Jay Shetty

Un fost călugăr va oficia a doua căsătorie dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Cine este Jay Shetty
9

de Andra Stana,

În urmă cu o lună, Jennifer Lopez (53 de ani) și Ben Affleck (50 de ani) își legau oficial destinele într-o capelă din Las Vegas. Iar în acest weekend, Jennifer Lopez și Ben Affleck pregătesc o petrecere nupțială care va dura trei zile.

După nunta din Las Vegas, Jennifer Lopez și Ben Affleck vor organiza o petrecere grandioasă de trei zile și trei nopți. Evenimentul va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, la ferma mirelui din Riceboro, statul Georgia.

Cine este Jay Shetty, cel care va oficia căsătoria cuplului Bennifer

Potrivit ultimului zvon oferit de cei de la Page Six, cei doi soți au ales persoana care le va oficia nunta din Georgia: un celebru life coach britanic de origine indiană. Este vorba de Jay Shetty, unul dintre prietenii lui J.Lo și autor al premiatului podcast On Purpose și al best seller-ului Think Like a Monk, scrie vanityfair.it, carte tradusă și în limba română și care poate fi găsită în librării.

Jay Shetty va fi maestru de ceremonii la nunta lui Jennifer Lopez și Ben Affleck, a doua după cea din Las Vegas.

Un fost călugăr va oficia a doua căsătorie dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. De ce este Jay Shetty celebruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

De ce este Jay Shetty celebru

Jay Shetty este un povestitor premiat, un realizator de podcast și un fost călugăr care face ca înțelepciunea să devină virală.

Jay Shetty are origini indiene, dar s-a născut și a crescut la Londra. Când avea 18 ani, în timp ce urma cursurile unei școli de afaceri, a fost fascinat de un călugăr invitat să vorbească la institut. Imediat după aceea, Shetty a început să practice meditația, să facă acte de caritate, să ajute oamenii, apropiindu-se treptat de viața de călugăr, pe care a practicat-o apoi, la 22 de ani, în toate sensurile.

A zburat în India, a călătorit mult prin Europa și, după trei ani, a decis să împărtășească și altora ceea ce a învățat din această experiență. Așa că s-a întors în Anglia, a oferit sesiuni de coaching, apoi a decis să facă înțelepciunea accesibilă tuturor, în mod gratuit. Cu ajutorul rețelelor de socializare, tânărul a ajuns să aibă succes pe plan internațional. În timp, videoclipurile sale au devenit virale și au adunat miliarde de vizualizări.

Shetty a scris best-seller-ul „Gândește ca un călugăr” și are un podcast premiat

Jay Shetty și-a scris povestea incredibilă de viață în best-seller-ul „Think Like a Monk” / „Gândește ca un călugăr”, disponibilă și în România. De succes a devenit și podcastul lansat de acesta, „On Purpose”, în care a găzduit celebrități de talia lui Gwyneth Paltrow, Will Smith și regretatul Kobe Bryant. Însăși J Lo a fost una dintre invitatele sale, care l-a poftit să oficieze câteva ceremonii de nuntă, ca o acțiune de PR pentru filmul pe care l-a lansat în februarie, ”Marry Me”.

Potrivit Page Six, autorul în vârstă de 34 de ani a oficiat și căsătoria unei alte mari vedete, Lily Collins. Protagonista serialului „Emily in Paris” (Netflix) s-a măritat cu regizorul Charlie McDowell în septembrie anul trecut.

În vara lui 2021, Lopez a vorbit cu Jay Shetty despre relații, în seria sa de pe YouTube “Coach Conversations”. Vedeta i-a mărturisit celui care o va cununa cu Affleck în fața lui Dumnezeu:

Când aveam 30 de ani, învățam despre iubirea de sine și făceam terapie. Mi se părea ușor, dar nu părea să funcționeze. Nu părea nici că mă iubeam prea mult, căci nici nu înțelegeam conceptul, realmente. Dar am avut răbdare cu mine. Este o călătorie care încă e în desfășurare, nu s-a încheiat”, i-a spus Jennifer Lopez fostului călugăr, prietenului său Jay Shetty.

Sursa foto: Hepta, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton