Homepage  / Seriale

Zayn Malik, unul dintre foștii membri One Direction, face serial

Zayn Malik, unul dintre foștii membri One Direction, face serial

de Redactia Tvmania

Zayn Malik, ex-One Direction, va face echipă cu creatorul Dick Wolf pentru un serial despre trupele de băieți.

zayn-malik

La ceva vreme după ce a părăsit grupul One Direction, și a început o carieră solo, Zayn Malik se lansează în producția de seriale TV. Tânărul cântăreț englez de 23 de ani va face un serial nou care vrea să povestească aventurile unei formații de băieți de succes, cam ca One Direction, anunță theverge.com.

Serialul va avea titlul „Boys” și este comandat de canalul NBC. Malik va fi producător executiv alături de Dick Wolf (creatorul francizei „Law & Order”).

Dick Wolf este o legendă și ocazia de a lucra cu el pentru NBC la un nou serial dramatic mi se pare extraordinară”, a comentat Zayn Malik.

De ce i-a cerut ajutorul lui Adele?

Deși are planuri mari în ceea ce privește lucrul la noul serial, artistul nu trece printr-o perioadă prea bună în ceea ce privește cariera muzicală. Publicația Daily Mail a relatat recent despre un concert pe care Malik trebuia să îl susțină în Dubai și pe care acesta l-a contramandat din motive medicale. De vină sunt atacurile de panică suferite de tânărul de 23 de ani înainte de orice eveniment de mare amploare la care trebuie să participe pe cont propriu.

De altfel, în iunie, artistul a renunțat, pe ultima sută de metri, cu doar 90 de minute înainte de începutul spectacolului, și la un concert care ar fi trebuit să aibă loc în Londra.

Într-un mesaj publicat pe Instagram, fostul membru al trupei One Direction a recunoscut atunci că suferă de atacuri de panică de luni bune, iar asta i-ar fi afectat activitatea muzicală.

„Știu că cei care suferă de anxietate vor înțelege și sper că cei care nu știu despre ce e vorba să înțeleagă în ce situație mă aflu”, a scris Zayn Malik.

zayn-malik-adele

Între timp, echipa de managament a lui Malik încearcă să găsească rapid o soluție pentru boala de care suferă acesta, pentru ca faima pe care i-a adus-o participarea în trupa One Direction să nu dispară cu totul înainte ca el să cunoască succesul pe cont propriu. Prima căreia i-ar fi cerut sfatul ar fi nimeni alta decât celebra Adele, care trece și ea prin asemenea atacuri de panică atunci când are de susținut un concert în fața unui număr mare de oameni. Sursa citată menționează că artista nu pleacă în turnee fără să fie însoțită de un psiholog. Acesta ar ajuta-o pe Adele să depășească crizele de anxietate și frica de avion de care suferă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton