Homepage  / Interviul altfel

INTERVIUL ALTFEL. Mihai Găinuşă: „Verigheta, ca inelul Arabelei: cum îl pui pe deget, cum îţi schimbă viaţa”

INTERVIUL ALTFEL. Mihai Găinuşă: „Verigheta, ca inelul Arabelei: cum îl pui pe deget, cum îţi schimbă viaţa”

de Redactia Tvmania

Mihai Găinuşă (42 de ani) se uită în timpul liber la „Românii au talent” şi ne-a povestit că l-a uluit să o vadă pe Oana Roman făcând pe prezentatoarea TV pe micul ecran, la Antena 2.

 

Săptămâna asta te-a uimit la TV… „publicul care ovaţiona isteric glumele despre veceul lui Liviu Vârciu în platoul emisiunii «Roata norocului», Oana Roman care îşi începea emisiunea cu un zâmbet jenat, probabil obligată de cineva să facă pe prezentatoarea TV şi Banderas în rolul vieţii lui, într-o reclamă la gumă de mestecat”.

Ultima emisiune TV la care ai nimerit zappând şi te-a prins imediat a fost… „«Selling New York», pe canalul Fine Living, pentru că nu înţeleg cum poţi da 20 de milioane de dolari pe un apartament cât un hambar, într-un bloc nenorocit, de unde nu vezi pe geam soarele din cauza altor hardughii de zgârie-nori”.

Cel mai trăsnit personaj TV al momentului ţi se pare… „Victor Ponta. Omul e de un comic nebun şi se vede că se distrează teribil, anunţând zi şi noapte impozite şi taxe interminabile”.

Cel mai interesant format TV străin ţi se pare… „«Românii au talent», care a depăşit ca spectacol formatele similare din străinătate. Iar de afară îmi place «Războiul depozitelor», pe History, care demonstrează cum pot face americanii show dintr-un container cu vechituri”.

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este… „«Reţeaua de socializare», m-a plictisit în prima jumătate de oră, noroc că luasem popcorn. Unlike!”

Cel mai recent ai dat search pe Google la… „trăsurică de ponei. Omul gospodar îşi cumpără iarna aşa ceva”.

Un bilet RATB costă… „prea mult! Mai bine stai cu ochii pe controlorii care pot urca în staţia următoare”.

În copilărie ai fost, la serbare, o… „vulpe. Ceea ce e un paradox, ca Găinuşă să joace rol de vulpe”.

În copilărie visai că atunci când vei creşte mare vei deveni… „haiduc”, pentru că… „alergam foarte repede şi nu m-ar fi prins nici o poteră”.

Prima ta amintire este… „intrauterină, la 9 luni. Mi-am dat seama că sufăr de claustrofobie şi am ieşit”.

Cel mai de preţ obiect pe care îl posezi este… „verigheta. E ca inelul Arabelei: cum îl pui pe deget, cum îţi schimbă viaţa”.

Dacă mâine te-ai trezi şi ai fi Bruce Willis… „aş avea un coşmar. Doamne, am chelit?”

Vacanţa perfectă înseamnă pentru tine… „o săptămână la Cheia, la pensiunea Găinuşa de Munte”.

Gadgetul la care visezi momentan este… „încă neinventat. Un teleportator pentru ambuteiajele din Bucureşti”.

Cea mai bună glumă pe care o ştii este… „scrisă de mine. Bună, nu?”

Comedia la care râzi mereu e… „«Dictatorul», cu Charles Chaplin”.

Filmul pe care îl revezi de Sărbători, în fiecare an, cu plăcere este… „«Cum a furat Grinch Crăciunul», cu Jim Carrey”.

Primul film pe care l-ai văzut la cinematograf a fost… „«Întâlnire de gradul 3». Atunci mi-am dat seama că sunt printre noi. Ăia nesimţiţi care vorbesc tare în sală şi foşnesc ambalaje”.

Cel mai tare erou de acţiune din filme este… „un frustrat. Să poţi face totul în film şi nimic în realitate, asta e naşpa!”

Pe o scală de la 1 la 10, cât eşti de celebru/celebră? „13. 13 ani, miercuri de miercuri, în casele oamenilor, mă cam cunoaşte lumea”.

Plăcerea ta vinovată la TV este… „să mă prefac că nu critic pe nimeni. Şi după aia să-mi dau arama pe faţă!”

Ce ştii să faci mai bine decât toţi cunoscuţii tăi? „Să mă trezesc la 5.30 dimineaţa. Fresh”.

Cel mai interesant lucru/loc din oraşul tău natal este… „Podul Minciunilor din Sibiu. Pentru că pe el au trecut probabil toţi guvernanţii României”.

Cel mai interesant lucru/loc din Bucureşti este… „Cartierul Drumul Taberei. Pentru că toţi locuitorii au fost păcăliţi că se lucrează la metrou, când de fapt se sapă un tunel până în Roşia Montană”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton