Homepage  / Telenovele

Acasă difuzează în premieră „Un loc în inima ta”. Ce trebuie să știți despre noua telenovelă cu David Zepeda

Acasă difuzează în premieră „Un loc în inima ta”. Ce trebuie să știți despre noua telenovelă cu David Zepeda

de Ruxandra Dinca,

Telenovela „Un loc în inima ta”, cu celebrii actori mexicani Susana Gonzalez și David Zepeda în rolurile principale, începe la Acasă luni, 25 iulie. Serialul va fi transmis de luni până vineri, câte două episoade, de la ora 17.00 la 19.00.

Telenovela „Un loc în inima ta” se numește în original „Mi fortuna es amarte” și a fost lansată în Mexic anul trecut. Protagoniștii noului serial, difuzat în premieră la noi, sunt doi telenoveliști foarte cunoscuți, Susana Gonzalez și David Zepeda.

Distribuția de la „Un loc în inima ta” este plină de nume sonore, actori pe care i-am mai văzut în numeroase alte seriale. Pe lângă protagoniștii Susana Gonzalez și David Zepeda, mai joacă: Chantal Andere, Sergio Sendel, Lisset, Ana Bertha Espin, Michelle Gonzalez, Omar Fierro, Carlos de la Mota, dar și regretata Carmen Salinas.

Din 25 iulie, „Un loc în inima ta” va înlocui în grila Acasă serialul „Să învingi trecutul”/„Vencer el pasado” (ultimele două episoade din acest serial vor fi difuzate duminică, 24 iulie, de la 17.00).

Care este povestea din „Un loc în inima ta”

Natalia (Susana Gonzalez) este o femeie de condiție bună, care nu a muncit niciodată, dar e fericită că are o familie frumoasă alături de Adrian (Sergio Sendel) – cuplul are două fete împreună. Doar că, într-o zi, după 20 de ani de căsnicie, Adrian o părăsește pentru cea mai bună prietenă a ei, iar Natalia ajunge în stradă, fără vreun sfanț, nevoită să ia viața de la capăt.

De partea cealaltă, Chente (David Zepeda) este lovit crunt de destin: după ce soția îi moare într-un atac armat, cade pradă și unei escrocherii financiare, care îl lasă în pragul falimentului.

În ciuda a nenumărate piedici puse de soartă, familie și apropiați, Natalia și Chente încep să se susțină și să se ajute reciproc, până când, într-o zi, descoperă că se iubesc. Dar, ca de obicei, în telenovele, acesta este doar începutul.

Ce zice producătorul Nicandro Diaz

„Un loc în inima ta” are în original 92 de episoade. Tipic pentru teleovele, și aceasta este un remake, o variantă adaptată, mexicană, a serialului columbian „La quiero a morir”, din 2008.

Producătorul de la „Un loc în inima ta” este Nicandro Diaz, celebru în breaslă în Mexic, responsabil, printre altele, pentru telenovelele de mare succes „Tequila cu suflet de femeie”, cu Angelica Rivera, „Împreună pentru totdeauna”, cu Silvia Navarro, sau „Până la capatul lumii”, cu Marjorie de Sousa.

Despre „Mi fortuna es amarte”/„Un loc în inima ta”, Nicandro Diaz a declarat că este „un omagiu adus mahalalelor din marile orașe”:

„Această telenovelă este un tribut adus cartierelor sărace din marile oraș, este un tribut adus culorilor, mirosului de mâncare, de gaz de eșapament, a tot ce miroase mahalaua din Mexicul nostru, locul unde oamenii se ajută, se susțin, suferă și trăiesc împreună tot felul de peripeții și luptă zilnic pentru a merge mai departe”, a explicat, citat de People en espanol, producătorul Nicandro Diaz.

Ce zic protagoniștii Susana Gonzalez și David Zepeda

Interpreta rolului principal, Susana Gonzalez (47 de ani) este una dintre cele mai titratate actrițe ale generației sale în Mexic. Am mai văzut-o în telenovele celebre, precum „Suflet vândut” sau „Pasiune și putere”.

Despre „Un loc în inima ta”, Gonzalez a declarat că e o „responsabilitate gigantică” să fii actrița principală dintr-o melodramă. Iar despre personajul său, Natalia, a avut numai cuvinte de laudă:

„Magia acestui personaj este că oriunde merge, Natalia transformă totul într-un cămin: are grijă de toți, îi îngrijește, susține pe toți și încearcă să păstreze armonia și să țină familia unită”.

Pentru fanii telenovelelor, David Zepeda (48 de ani) nu mai are nevoie de nici o prezentare. L-am văzut în seriale care au făcut furori și la noi, precum „Forța destinului”, „Abisul pasiunii” sau, cel mai recent, în „Să învingi durerea”.

Zepeda s-a arătat recunoscător pentru șansa de a interpreta un personaj ca al său, simplu, muncitor, cu valori solide, mai ales în timpurile acestea („Un loc în inima ta” s-a filmat în plină pandemie, anul trecut). „Cred că e timpul perfect pentru a da viață unui personaj cu asemenea calități, care apreciează cum trebuie familia, să fii sănătos, să ai un loc de muncă”, a declarat, citat de People en espanol, David Zepeda.

Tragedia de la filmări: a murit Carmen Salinas

„Un loc în inima ta” /„Mi fortuna es amarte” este, din păcate, ultimul titlu din filmografia impresionantă a îndrăgitei actrițe mexicane Carmen Salinas. Aceasta a murit din cauza unui accident vascular cerebral pe 9 decembrie anul trecut, la 82 de ani.

În noiembrie 2021, înainte să se simtă rău și să ajungă la spital, Carmen Salinas filmase mai multe scene pentru „Un loc în inima ta”. Ca personaj, ea apare pentru ultima dată în serial în episodul 45.

După moartea ei, colegii săi de filmare i-au adus un ultim omagiu, inclusiv David Zepeda:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton