Homepage  / Vedete / Vedete străine

Un nou look pentru Charlize Theron. Cum arată acum actrița de 45 de ani

Un nou look pentru Charlize Theron. Cum arată acum actrița de 45 de ani
3

de Redactia Tvmania

Charlize Theron, una dintre cele mai frumoase actrițe, a renunțat recent la părul blond, cu care eram obișnuiți de ani de zile. Ce look a adoptat cameleonica vedetă de la Hollywood și care este motivul pentru care a renunțat la buclele sale aurii.

Theron a postat, zilele trecute, două fotografii pe contul său de Instagram, imagini care demonstrează că a adoptat un look nou. Actrița a adăugat și un comentariu:

„Răul nu ia pauză niciodată! Pregătiţi-vă să o cunoaşteţi pe Lady Lesso.”

Un nou look pentru Charlize Theron. Cum arată acum actrița de 45 de ani (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Charlize Theron, care are acum 45 de ani, și-a schimbat culoarea părului pentru cel mai nou rol al său, cel din producția Netflix  “School for Good and Evil”, în care va juca alături de Kerry Washington. În acest proiect, Theron a primit rolul negativ, cel al lui Lady Lesso.

“School for Good and Evil”, care va intra în lista lungă de proiecte marca Netflix, va fi o adaptare după seria de cărţi ale lui Soman Chainani. Filmările proiectului care are data lansare în 2022 vor avea loc în Irlanda de Nord.

Aceasta nu este prima schimbare majoră de look pe care o adoptă Charlize Theron. Pentru rolul din „Mad Max”, ea s-a tuns la zero, iar pentru „Monster”, film pentru care a fost premiată cu un Oscar, a acceptat să se îngrașe mai multe kilograme.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica)

Foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton