Homepage  / Televiziune

Un nou membru se alătură matinalului de la Kanal D2 . Cine este Nadina Zisu

Un nou membru se alătură matinalului de la Kanal D2 . Cine este Nadina Zisu
9

de Andra Stana,

Pregătirile pentru matinalul „Dimineaţa pe doi cu Greeg si Cernat” au intrat în linie dreaptă. În curând, emisiunea va fi accesibilă, simultan, la Radio Impuls şi Kanal D2. Până la lansarea noului format, iată cine este Nadina Zisu, noua colegă a prezentatorilor Grigore Șerban și Cosmin Cernat.

Noul format aduce un suflu nou pe piaţa media din România cu aceasta abordare fresh, un mix de radio şi TV, prin care publicul alege cum urmăreşte emisiunea preferată: pe calea undelor radio sau din faţa micului ecran.

Cei doi prezentatori, Grigore Şerban şi Cosmin Cernat, sunt nerabdători să vină în faţa publicului cu subiecte interesante şi discuţii amicale despre subiecte de interes, cu invitaţi din diverse domenii, cu provocări pentru cei care ascultă sau vizionează emisiunea matinală. Aceştia o vor avea alături, în fiecare dimineaţă, pe Nadina Zisu, responsabilă cu ştirile proaspete ale zilei.

Un nou membru se alătură matinalului de la Kanal D2 . Cine este Nadine ZisuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cu experienţă în alegerea subiectelor, tânăra jurnalistă va fi o prezenţă constantă în platoul emisiunii.

Sunt foarte entuziasmată de tot ceea ce mă aşteaptă! Mai ales că este vorba de un mix inedit, radio şi TV. Acest proiect provocator vine la pachet cu multă bucurie, emoţie şi energie. Iubesc deja tot ceea ce înseamnă On Air, cu nelipsitele căşti pe urechi; abia aştept să ne auzim şi să ne vedem la Radio Impuls şi Kanal D2, în fiecare dimineaţă”, a spus Nadina Zisu. 

Cine este Nadina Zisu de la Kanal D2

Jurnalist experimentat, Nadina Zisu a trecut prin toate etapele formării în această profesie: a fost redactor, reporter şi prezentatorul ştirilor mondene în cadrul Observatorului, la Antena 1, apoi prezentator de ştiri, la Aleph News. Din vara anului trecut s-a alăturat echipei de ştiri Kanal D, ca editor coordonator al echipelor de corespondenţi.

Un nou membru se alătură matinalului de la Kanal D2 . Cine este Nadina ZisuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 9

În curând, la Kanal D2 şi Radio Impuls, „Dimineaţa pe doi cu Greeg si Cernat” va fi matinalul care duce bucuria dialogului la un alt nivel, cu doi prezentatori care împărtăşesc plăcerea discuţiilor smart, pe cele mai diverse teme. Alături de cei doi entertaineri experimentaţi, Nadina Zisu va aduce doza importantă de ştiri.

Sursa foto: Kanal D, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton