Homepage  / Știri / Seriale româneşti

Un nou personaj apare în „Las Fierbinți”. După serial, urmează Cupa României

Un nou personaj apare în „Las Fierbinți”. După serial, urmează Cupa României

de Redactia Tvmania

În această seară, de la ora 20:30, înainte de meciul din Cupa României dintre Foresta Suceava și Steaua, „Las Fierbinți” - serial nominalizat la Premiile TVmania 2016 -, vine cu un episod de zile mari.

Manolo, fratele lui Giani, vine direct din Italia pentru a-și vizita tovarășii din România. Personajul, interpretat de Octavian Strunilă, este un maestru în combinații și afaceri și nu va ezita să-și încerce norocul și pe piața locală. Văzând talentul înnăscut al lui Dorel în ale picturii, Manolo se gândește că oamenii vor cumpăra hărți care să le ghideze spiritul spre Rai, pictate de fratele mic al lui Bobiță.

În același timp, Gianina îl roagă pe Robi să o ajute la rezolvarea unui caz internațional. Din surse sigure, aceasta este sigură că Michael Jackson este încă în viață, fiind răpit de răufăcători. Robi și Gianina vor porni o investigație pentru a afla adevărul.

Foresta Suceava – Steaua se vede la Pro TV, Digi Sport şi Dolce Sport

Tot astăzi, de la ora 21:30, imediat după serial, meciul din Cupa României dintre Foresta Suceava și Steaua este transmis de Pro TV, precum și de Digi Sport şi Dolce Sport.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în trecut, în anul 2000, meciul fiind încheiat la egalitate 1-1.

Meciul din șaisprezecimile Cupei României a stârnit interesul fanilor Forestei Suceava, toate biletele fiind epuizate în câteva ore. În plus, sucevenii au montat o nocturnă mobilă special pentru acest meci, în speranța că vor reuși un nou miracol, după cel din 2000 când Foresta a învins Dinamo cu 5-4, după ce a fost condusă cu 4-0.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

1. Ce se întâmplă diseară în „Las Fierbinți”, „Atletico Textila” și „Jocuri de celebritate”

2. Schimbări în programul ProTV: Astăzi, „Las Fierbinți” începe cu o oră mai târziu

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton