Homepage  / Vedete străine

A fost făcut public un nou portret al regelui Charles al III-lea. Monarhul a primit un titlu care i-a aparținut tatălui său

A fost făcut public un nou portret al regelui Charles al III-lea. Monarhul a primit un titlu care i-a aparținut tatălui său
7

de Roxana Mirea,

Familia regală a publicat luni un nou portret al regelui Charles al III-lea pentru a sărbători atât cea de-a 74-a aniversare a sa, cât și preluarea rolului de Ranger al Marilor Parcuri Windsor.

Regele Charles a fost fotografiat îmbrăcat elegant, în timp ce poza sub un stejar bătrân din Parcul Windsor. Într-o mână, monarhul ține bastonul, iar soarele strălucește în fundal.

Un nou portret oficial al regelui Charles al III-lea

„Majestatea Sa Regele a devenit oficial Park Ranger al Marelui Parc Windsor, la șaptezeci de ani după ce tatăl său, ASR Ducele de Edinburgh, a fost numit în această funcție„, este mesajul transmis pe contul oficial de Instagram al Familiei Regale Britanice.

Noul rol presupune oferirea de informații și îndrumări Rangerului adjunct și echipei sale cu privire la întreținerea de zi cu zi a „celor mai vechi domenii din țară”.

Acest rol datează din 1559 când regina Elisabeta I l-a numit în această funcţie pe Henry Neville. În ultimii 460 de ani, postul a fost deținut, de obicei, de suveran sau de membri ai familiei, inclusiv de tatăl și bunicul Regelui”, se mai arată în descriere.

Ducele de Edinburgh a fost cel mai longeviv Ranger al Marelui Parc Windsor – deținând acest rol din 1952 până la moartea sa în 2021.”

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Mesajul transmis de prințul și prințesa de Wales

Fiul cel mare al regelui Charles, prințul William, și soția sa, Kate Middleton, au luat și ei parte la sărbătorirea zilei de naștere a acestuia, împărtășind pe Twitter o fotografie a regelui, potrivit Page Six.

Îi urăm o zi de naștere foarte fericită Majestății Sale Regele!”, au scris prințul și prințesa de Wales în dreptul imaginii.

Aceasta este prima aniversare a lui Charles fără mama sa, regina Elisabeta a II-a, care a murit în septembrie, la vârsta de 96 de ani, după o domnie de 70 de ani.

La sfârșitul săptămânii, Charles a luat parte la evenimentele organizate de Ziua Comemorării fără regretata regină, pentru prima dată. I s-a alăturat soția sa, regina consoartă Camilla, în timp ce țara a onorat soldații căzuți la datorie care au servit Commonwealth-ul.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton