Homepage  / Știri / Televiziune

Un nou post de știri apare la TV. Când începe să emită Euronews România

Un nou post de știri apare la TV. Când începe să emită Euronews România

de Andra Stana,

Televiziunea de ştiri Euronews România se pregătește oficial de lansarea ce va avea loc pe final de luna mai. Euronews a anunțat că, din 25 mai, va transmite şi în limba română.

Din 25 mai, Euronews dă startul transmisiei în limba română. Postul are în echipă nume cunoscute din jurnalismul de la noi, precum Adelin Petrişor, Vitalie Cojocari, Claudiu Popa, Daniel Coman şi Cristi Citre. La nivel de management, Andra Miron (redactor-şef), cameramanul Sorin Mişcoci (director de producţie), Bebe Nicola (producător executiv) şi Cristian Coman (şef NewsDesk) se vor alătura televiziunii Euronews, relatează Paginademedia.ro

În plină pandemie, pe 6 ianuarie 2021, Euronews a anunţat semnarea unui parteneriat cu Universitatea Politehnică din Bucureşti pentru lansarea Euronews România. Ulterior, pe 9 noiembrie, televiziunea primise deja licenţa de la CNA.  

Euronews România va fi o televiziune naţională ce va difuza ştiri şi producţii regionale, locale, naţionale sau internaţionale având la bază principiile jurnalismului independent promovat de Euronews World, mai scrie sursa citată.

Din 2020 încoace, Euronews a lansat alte patru proiecte afiliate de marcă în Georgia, Albania, Serbia şi Bulgaria.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton