Homepage  / Vedete / Vedete străine

Un nou scandal s-a iscat între Gabriel Soto și fosta soție. Geraldine Bazan vrea să îl dea în judecată

Un nou scandal s-a iscat între Gabriel Soto și fosta soție. Geraldine Bazan vrea să îl dea în judecată
4

de Redactia Tvmania

Un nou război s-a pornit între Geraldine Bazan, fostul său soț Gabriel Soto și actuala parteneră a actorului, Irina Baeva. Geraldine a apelat la rețelele de socializare pentru a-și arăta public nemulțumirea și l-a amenințat pe Soto că îl va da în judecată.  

 

„Astăzi, din păcate încă o dată mă văd nevoită să mă adresez vouă, celor care mă urmăresc, îmi urmăresc cariera și mă sprijiniți cu drag de fiecare dată. Cu acest tip de acțiuni singurul lucru care îmi rămâne clar este faptul că sunt persoane care  doresc în continuare să îmi facă rău în diverse modalități. Dar este suficient! Exact pe aceste persoane le fac în totalitate responsabile de ceea ce mi se poate întâmpla mie sau fiicelor mele. Sunt divorțata de un an, motivul acestui pas fiind multiplele infidelități din partea celui care atunci îmi era soț. 

Am fost jignită și batjocorită cu un obiectiv specific din partea partenerei pe care le acum o are, fapt pe care îl știți deja toți. De asemenea vreau să denunț încășcarea drepturilor fetelor mele, deoarece au fost silite în rânduri reptate de tatăl lor să o salute pe actuala sa parteneră, provocând astfel plânsul, confuzia și nesiguranța acestora”, a scris Geraldine pe Instagram. 

Motivul disputei a pornit din partea unei publicații care a adus în mediul public o serie de fotografii care le surprinde pe fiicele cuplului Soto-Bazan alături de Irina Baeva. Să nu uităm faptul că Geraldine și Gabriel Soto au divorțat chiar din cauza Irinei Baeva, iar Geraldine s-a opus ca fiicele sale să aibă contact cu fosta amantă a lui Soto. 

La rândul lui, Gabriel Soto nu a dori să rămână într-un con de umbră și a făcut publice pe pagina sa de Instagram fotografiile în cauză, unde fiicele sale par a fi în regulă.

„Aceste fotografii nu au fost făcute cu intenția de a fi publicate, pentru că au fost momente intime, dar le fac publice dată fiind circumstanța în care ne aflăm. Acestea sunt momentele de plâns, confuzie și nesiguranță”, a scris în ton ironic actorul. 

 

 
 

Actorul și-a încheiat mesajul asigurând din partea sa că „închei dosarul acestor istorii de atacuri” și a susținut că dorește să „trăiască în liniște și civilizație”. 

Rămâne de văzut dacă Geraldine Bazan va acționa în istanță în urma acestor incidente. Dat fiind faptul că acordul celor doi la divorț a fost ca Gabriel să nu le pună pe fiicele lor în contact direct cu Irina Baeva. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton