Homepage  / Filme Online / Netflix

Un nou serial cu priză la public, anulat de Netflix după numai un sezon

Un nou serial cu priză la public, anulat de Netflix după numai un sezon

de Andra Stana,

După ce a întristat fanii cu vestea anulării serialului „1899”, în ianuarie 2023, Netflix continuă șirul veștilor proaste. De această dată, platforma de streaming a renunțat la un serial de comedie. Iată ce proiect nu va mai primi finanțare și, în consecință, nici al doilea sezon pe Netflix.

Serialul Netflix „Om vs albină” a fost anulat după un sezon

Pe lista serialelor anulate în anul 2023 se află de-acum și „Om vs albină” / „Man vs Bee”, al lui Rowan Atkinson, care nu se va întoarce pentru un al doilea sezon la Netflix. Știrea a fost anunțată de The Sun, care a dezvăluit că „nu există niciun plan” pentru realizarea unui nou sezon.

Serialul de comedie „Om vs albină” / „Man vs Bee” a avut premiera pe Netflix pe 24 iunie 2022. Rowan Atkinson și-a interpretat propriul rol în această poveste în care un bărbat angajat să aibă grijă de o vilă luxoasă se trezește în plin război cu o albină. Cum este de așteptat, lucrurile scapă însă de sub control.

Alături de Rowan Atkinson, în serial mai joacă Jing Lusi. Actrița chineză de 36 de ani, cunoscută din „Asiatici bogați și nebuni” / „Crazy Rich Asians” (2018), a mai jucat în „Înainte să adorm”, „Supraviețuitoarea” și în serialul „Gangs of London”. 

Claudie Blakley și Julian Rhint-Tutt au jucat și ei alături de Atkinson în serial, acesta primind recenzii în general favorabile din partea publicului, potrivit whats-on-netflix.com.

În total, „Man vs. Bee” a petrecut două săptămâni în top 10 la nivel mondial, adunând în total 43,61 milioane de ore de vizionare, ceea ce este lăudabil având în vedere durata sa mai scurtă de difuzare.

Nu se știe de ce s-a încheiat serialul, dar, de obicei, totul se reduce la performanța titlului pe Netflix, mai scrie sursa citată.

O producție Netflix aparte

Serialul de comedie „Om vs albină” a fost creat de celebrul Rowan Atkinson, cunoscut ca Mr. Bean, dar și ca Johnny English, alături de scenaristul William Davies.

Producția este una dintre cele șapte comandate de Anne Mensah, șefa departamentului de scenarii de la Netflix Marea Britanie, la sfârșitul anului 2020, după ce platforma și-a dublat numărul de producții originale difuzate acolo.

„Om vs albină” a avut un format rar întâlnit pe platforma Netflix, cuprinzând zece episoade cu o durată cuprinsă între 10 și 20 de minute.

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton