Homepage  / Știri / Televiziune

Un nou serial românesc la Pro TV. „Ai noștri”, cu Emilia Popescu, începe în seara asta

Un nou serial românesc la Pro TV. „Ai noștri”, cu Emilia Popescu, începe în seara asta

de Redactia Tvmania

Pro TV va difuza, începând de pe 2 martie, de la ora 21.30, un nou serial românesc, al treilea, după „Atletico Textila” și „Las Fierbinți”. Noua producție se va numi „Ai noștri” și îi va avea în distribuție, printre alții, pe Emilia Popescu, Constantin Pușcașu, Cristina Mihăilescu, Teodor Corban, Vlad Logigan și Gabriela Popescu.

„În fiecare joi, începând cu 2 martie, Pro TV aduce în casele tuturor românilor un nou serial românesc inspirat din spiritul, tradițiile și cultura locală, care vor fi transmise cu umorul specific cu care Pro TV și-a obișnuit deja telespectatorii.

Astfel, Pro TV lansează în această primăvară al treilea serial românesc, după „Atletico Textila” și „Las Fierbinți”, iar toate cele trei producții vor fi difuzate în această primăvară!”, se arată în documentul citat.

Care este povestea din „Ai noștri”

Noul serial de comedie de la Pro TV va spune povestea a două familii complet diferite, Ciorbă și Ghica. Acestea au un singur lucru în comun pe care, din păcate, nu îl pot evita: cumetria.

Cei doi copii din familii, Irina și Horațiu, se îndrăgostesc iremediabil și hotărăsc să facă pasul cel mare – căsătoria. Cu toate că interesele celor două familii nu au niciun punct în comun, tinerii îndrăgostiți sunt convinși că acest aspect nu va reprezenta o piedică în calea către fericire. O familie numeroasă. 

În familia Ghica, mama este profesoară, tatăl contabil, iar Horațiu, fiul celor doi, este un polițist corect. Deși nu au posibilități financiare foarte bune, au valori foarte bine stabilite, pe care le urmează cu strictețe: sunt onorabili și întotdeauna respectând legea! La polul opus, familia Ciorbă este mai înstărită, însă jonglând la limita legalității. Nu au ajuns chiar la nivelul familiei Soprano, dar Sandu, capul familiei, încearcă din răsputeri! Irina, cea mai tânără fiică, este inocentă și diferită față de toți cei lângă care a crescut.

Povestea serialului urmărește cei doi îndrăgostiți, dar și lupta pentru supremație a celor doi tați, Sandu și Marin.

Serialul „Ai noștri” este o producție Frame Film Studios, în regia lui Dragoș Buliga („Las Fierbinți”, „O săptămână nebună”, Vine poliția”).

 

Alte articole: Modificări la Pro TV: Ies din program două seriale, intră filme, printre care și „John Wick”

Serialul „Atletico Textila” revine la Pro TV cu sezonul 3

Bobonete, Strunilă și Ipate aduc un nou sezon „Jocuri de celebritate” la ProTV

Pro TV a anunțat juriul complet al noului show de dans, „Uite cine dansează!”

Mihaela Rădulescu și Cabral Ibacka vor fi gazdele unui nou show de dans, la ProTV

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton