Homepage  / Știri / Televiziune

UPDATE. Un nou serial turcesc în grila Happy Channel. Află toate detaliile despre „A doua șansă”

UPDATE. Un nou serial turcesc în grila Happy Channel. Află toate detaliile despre „A doua șansă”
3

de Redactia Tvmania

Happy Channel aduce în exclusivitate un nou serial turcesc, „A doua șansă” („Second chance”). Postul de televiziune a anunțat că premiera serialului va avea loc pe 26 februarie.

Serialul „A doua șansă”, care are în distribuție mari actori ai Turciei, printre care Özge Özberk și Kutsi, prezintă o poveste impresionantă, urmărind răsturnări de situație incredibile și concentrându-se pe urcușurile și coborâșurile pe care viața ți le poate oferi.

Un nou serial turcesc în grila Happy Channel. Când începe „A doua șansă” (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Difuzat în exclusivitate la Happy Channel, de luni până joi, între orele 20.00-22.00, blockbusterul “Intrusul” (“Insider”) se apropie de final, iar în această perioadă telespectatorii urmăresc ultimele episoade ale serialului preferat.

După ce se va încheia “Intrusul”, Happy Channel va aduce în fața publicului român un nou blockbuster care s-a bucurat de succes în țara de proveniență. “A doua șansă” (“Second chance”) se lansează pe 26 februarie, putând fi urmărit de telespectatori de luni până joi, de la 19:00 la 21:00 (câte două episoade).

„A doua șansă”, serialul turcesc pe care Happy Channel îl va difuza în această primăvară, prezintă povestea de viață a lui Deniz Öztuna, interpretată de Özge Özberk. Deniz avea totul pentru a fi fericită, însă lumea ei se destramă în momentul în care soțul său dispare fără urmă. Aflată într-o situație disperată după ce rămâne fără bărbatul iubit, ea trebuie să găsească curajul și forța necesare pentru a avea grijă de cei doi copii, dar și de tatăl ei bătrân. “A doua șansă” apare pentru Deniz, când îl întâlnește pe Mirat Yavuz (interpretat de Kutsi).

După ce a fost lansat în octombrie 2016 în Turcia, serialul „A doua șansă” s-a bucurat de un succes uriaș în țara de proveniență.

Trailer-ul serialului turcesc „A doua șansă”:

CITEȘTE ȘI:

Happy Channel trece la grila de primăvară. Ce seriale au premiera în perioada următoare

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton