Homepage  / Știri / Televiziune

Un nou sezon din „Camera de gardă”/ „Chicago Med” are premiera la Diva

Un nou sezon din „Camera de gardă”/ „Chicago Med” are premiera la Diva

de Redactia Tvmania

Din 7 martie, în fiecare duminică, Diva difuzează noul sezon, al șaselea, din îndrăgitul serial „Camera de gardă”. De data aceasta, curajoasa echipă de medici și asistente trebuie să se adapteze la condițiile dictate de pandemie. 

Creat de Dick Wolf şi Matt Olmstead ca spin-off al producției de succes „Pompierii din Chicago”, serialul „Camera de gardă”, lansat în 2015, vorbește tot despre cei care se luptă contracronometru cu moartea și bolile. La fel ca „Anatomia lui Grey”, „Camera de gardă” abordează frontal subiectul pandemiei. 

Filmările la acest sezon au fost oprite la începutul lunii martie 2020, din cauza Covid-19, iar producția noului sezon a reînceput în septembrie, cu restricții.

Despre provocările din acest sezon și despre filmările în pandemie a povestit Nick Gehlfuss (interpretul dr. Will Halstead) într-un interviu pus la dispoziție de postul Diva. 

 

Nick Gehlfuss: „Mă simt extrem de norocos că am un loc de muncă acum”

 

Ce face personajul tău, Dr. Will Halstead, în noul sezon?

În sezonul 5 Will a fost vizitat de un pacient din trecut, care i-a amintit de un eveniment din trecut cu o pacientă căreia el i-a prescris opioide. El se consideră vinovat și consideră că a încurajat-o să devină dependentă de substațe, dar nu este adevărat. Situația este complicată când ea abandonează lupta cu dependența. Will decorperă că Dr. Hanna își administreze ilegal injecții. Dezvoltă o relație de complicitate, care se transformă într-una romantică. Relația dintre ei este complicată, dar depun eforturi pentru a o repara. 

CHICAGO MED- „Who Knows What Tomorrow Brings” Episode 507 – Pictured: Nick Gehlfuss as Dr. Will Halstead – (Photo by: Elizabeth Sisson/NBC)

Cum ai primit vestea întreruperii filmărilor?

A fost un moment în care m-am simtit ca și cum mi-a fugit pământul de sub picioare. Din fericire filmasem un episod și jumătate. Am fost izbit de realitate. A fost ciudat că nu am apucat să le mulțumesc colegilor pentru toate experiențele frumoase pe care le-am trăit pe platouri. 

Ce schimbări va aduce noul sezon?

Sunt foarte entuziasmat. Ierarhia pare că se va schimba sezonul acesta, avem un nou personaj, un nou șef, noi proceduri. Will se va concentra pe el și unde este el în viața lui acum. Sunt curios unde va ajunge. 

Cum au fost filmările în pandemie?

Mă simt extrem de norocos că am un loc de muncă acum. A fost copleșitor și stresant să continuăm filmările, dar ne-am adaptat și nu am avut nici un dubiu că ne vom adapta la condițiile actuale. Am realizat că îmi e dor să văd oamenii zâmbind. Măștile acoperă zâmbetul și nu am crezut niciodată că o să-mi lipsească așa mult zâmbetul lor. Îmi lipsește camaraderia, sentimentul de apartenență la comunicate pe care am pierdut-o în izolare. Este dificil! Noi mereu spunem că suntem o familie și este dificil să nu îți vezi familia timp de 6 luni. Când ne-am întâlnit, chiar și cu toate măsurile de prevenție, a fost extrem de plăcut. 

Care este subiectul principal al sezonului 6?

Pandemia este în centrul atenției la debutul sezonului, sunt și alte probleme medicale grave, ca de obicei, dar un accent puternic până și pe sănătatea psihică. Dr. Charles va discuta cu personalul și îi va ajuta să se adapteze noilor norme. Primul chemat este Will, cu care a avut câteva conflicte în trecut. Este o ședință interesantă!  

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton