Homepage  / Vedete

Un nou sezon „iLikeIT” începe sâmbătă pe Pro TV. Care sunt noutățile

Un nou sezon „iLikeIT” începe sâmbătă pe Pro TV. Care sunt noutățile

de Redactia Tvmania

Sâmbătă dimineață, de la ora 10:00, „iLikeIT” pornește la drum cu sezonul 7, dar și cu o nouă rubrică. Pe lângă reportajele de la târgurile de tehnologie și demonstrațiile din studio cu cele mai noi gadget-uri, echipa iLikeIT a pregătit o nouă rubrică în care vor fi prezentate jocurile săptămânii.

george-buhnici

Al șaptelea sezon debutează în forță cu olimpicul acestei toamne: noul iPhone 7. Funcționalitățile celui mai nou smartphone al celor de la Apple sunt testate de George Buhnici și Marian Andrei. În aceeași ediție, telespectatorii fac cunoștință cu noile smartphone-uri HTC Desire 10, Huawei Nova și MotoG4.

Mai mult, echipa iLikeIT aduce la tv noutățile de la IFA Berlin: roboții care prepară singuri cafeaua, frigiderele cu sistem de operare, mașinile de spălat inteligente, dar și fiarele de călcat cu bluetooth.

De asemenea, noutățile săptămânii aduc informații proaspete despre Karma, drona anunțată săptămâna aceasta de GoPro, dar și despre alegerea Google de a continua pe calea începută cu Nexus sub un nou brand: Pixel.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton