Homepage  / Știri

Un nou sezon „Războiul depozitelor: Texas” are premiera la History

Un nou sezon „Războiul depozitelor: Texas” are premiera la History

de Redactia Tvmania

History va difuza vara aceasta un nou sezon „Războiul Depozitelor: Texas”. Sezonul al 6-lea va fi difuzat în fiecare marți, la orele 21:00, începând cu 14 iulie.

Storage Wars

Noul sezon prezintă duo-ul Bubba si Ricky cu o ambiție sporită, cei doi asumându-şi riscuri şi mai mari şi fiind mai şireți decat competitorii lor cu orice ocazie. Jenny alege căi întortocheate şi încearcă noi strategii îndrăznețe, în timp ce Mary caută comori ascunse în cele mai neobişnuite locuri.

„Războiul depozitelor: Texas” este un reality show care prezintă cumpărători de profesie ingenioşi interesați să obțină bani rapid. Ȋn această căutare de comori, personajele se interesează de proprietăți nerevendicate şi nu le este frică să intre în conflict sau să creeze dramă pentru a obține profit. Cumpărătorii variază de la oameni de douăzeci de ani în căutare de aventură, până la o echipă unchi-nepot cu un temperament vulcanic, în căutarea celei mai bune metode de a se îmbogăți.

Ȋn fiecare episod, cumpărătorii profesionişti se îndreaptă către diverse depozite din Texas si aşteaptă nerăbdatori să le fie arătată potențiala mină de aur.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton