Homepage  / Nu rata!

Un nou sezon „România, te iubesc!” începe duminica aceasta, la Pro TV

Un nou sezon „România, te iubesc!” începe duminica aceasta, la Pro TV

de Redactia Tvmania

Echipa „România, te iubesc!” revine cu un nou sezon din 11 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 18:00, numai la Pro TV. Noi reportaje vor aduce în atenția telespectatorilor situații greu de acceptat pentru o țară ce se vrea civilizată în 2016.

Romania te iubesc!

Pregătirea pentru noul sezon „România, te iubesc!” a însemnat pentru corespondenții emisiunii o vară întreagă de documentare, călătorii și întâlniri cu personaje din toate colțurile țării: de la românul simplu care nu înțelege de ce statul nu îl ajută să-și urnească mica afacere, la pacientul derutat care nu mai știe încotro să ceară ajutor în cazul în care se îmbolnăvește și până la personaje controversate, aflate în poziții de conducere, care printr-o simplă semnătură ne influențează viața tuturor.

Ca de fiecare dată, corespondenții „România, te iubesc!” încearcă să identifice acele puncte sensibile, care, odată atinse, generează un tăvălug de acțiuni ce duc, de cele mai multe ori, la rezolvarea problemelor. Nu puține au fost cazurile în care anchetele făcute de procurori au pornit de la cele ale corespondenților. Eforturile echipei se concentrează pe dezvăluirea problemelor care ajung să cuprindă toată țara, pentru simplul motiv că sunt răspândite de un sistem ce pare că lucrează mai mult împotriva omului de rând.

În noul sezon, „România, te iubesc!” va prezenta și exemple de oameni ce își dedică viața pentru a lupta contra sistemului defectuos și demonstrează prin ambiție că se pot face lucruri frumoase, alegând calea cea dreaptă, fără a scurta drumul prin șpăgi.

Situații absurde, personaje incredibile care se joacă cu viețile altora, investiții fără cap, toate se regăsesc în materialele pe care le veți vedea în noul sezon „România, te iubesc!”, din 11 septembrie, la Pro TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton