Homepage  / Televiziune

A început un nou sezon „Vorbește lumea” la Pro TV. Cine îi ia locul Adelei Popescu în platoul emisiunii

A început un nou sezon „Vorbește lumea” la Pro TV. Cine îi ia locul Adelei Popescu în platoul emisiunii

de Roxana Mirea,

De la jumătatea lunii iulie, Cosmina Păsărin, Majda și Emily Burghelea au ținut vara pe val și le-au oferit celor de acasă ediții speciale, de vară, live, de luni până vineri, de la 10:30! Telespectatorii s-au încărcat cu energia lor, au comentat subiectele fiecărei zile alături de invitați și au celebrat vara la maximum. Acum, „Vorbește Lumea” revine cu un nou sezon la Pro TV. Iată cine îi ia locul Adelei Popescu în platoul emisiunii.

Lili Sandu o înlocuiește pe Adela Popescu la „Vorbește lumea”

Update 5 septembrie 2022: Astăzi, odată cu începerea noului sezon „Vorbește lumea”, telespectatorii s-au bucurat de prezența lui Bogdan Ciudoiu, Shurubel și Lili Sandu la cârma emisiunii! Așadar, Lili Sandu o înlocuiește pe Adela Popescu la „Vorbește lumea”.

Încântată de noul început, Lili Sandu spune: „Sunt extrem de fericită să mă reîntorc în televiziune și mai mult decât atât să mă alătur ca și prezentator unei emisiuni care ocupă un loc special în inima mea. Vorbește Lumea este un proiect de suflet și abia aștept să îmi beau cafeaua împreună cu telespectatorii și cu cei doi minunați, Shurubel și Bogdan!

Incredibil că deja a trecut vara, au trecut zilele de vacanță și de leneveală, dar e momentul să ne adunăm și să ne apucăm de treabă. Deși, sincer, e o exagerare să o numesc treabă. Știți deja că e o distractie generală în platou și, în plus, anul ăsta ni se alătură una dintre cele mai reușite creații ale Domnului, Lili Sandu! Nu ne mai rămâne decât să ne distrăm și să aflăm împreună ce mai Vorbește Lumea la PRO TV”, declară Bogdan Ciudoiu la începutul noului sezon.

Colegul lui, Shurubel, adaugă: ”Sezonul ăsta îmi propun să o fac fericită pe mama, așa că o să îmi aranjez mai des barba și freza, o să port mai des sacouri și o să râd cu toată gura. De fapt, vreau să râd din tot sufletul și să râdă toți cei de acasă cu noi sau chiar de noi. Pentru mine, important e să te facem să simți că atunci când te uiți la Vorbește Lumea, parcă greutățile nu-s așa de grele și parcă tu ai mai multă energie să le infrunți zâmbind”.

Știre inițială:

De luni, de la 10:30, Vorbește Lumea revine cu un nou sezon! După ce fetele le-au ținut locul, Bogdan Ciudoiu și Shurubel s-au întors din vacanță și sunt deciși să le ofere celor de acasă ediții care nu ar trebui ratate.

Totodată, de luni, echipei i se alătură și o nouă prezență feminină, având în vedere că Adela Popescu este în Republica Dominicană, acolo unde au loc filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Despre cine este vorba? Vom afla în prima dimineață a noului sezon!

După o vară încărcată, fără vacanță, Andreea Caranda, producătorul executiv al emisiunii declară:

Nici nu-mi vine să cred că spun asta, dar vara s-a încheiat! Iată că am ajuns la capătul edițiilor noastre speciale și ne bucurăm din suflet că oamenii ne-au fost aproape și am ținut împreună vara pe val. Cosmina, Majda și Emily au făcut o echipă frumoasă, iar cei de acasă au simțit energia lor, așa că le mulțumesc pentru toată deschiderea și implicarea pe care au arătat-o. De luni… începem un nou sezon: fresh, încărcat de energie, informații și invitați ce nu trebuie ratați! Băieții, Shurubel și Bogdan, revin din vacanță cu forțe proaspete și… vor avea o mare surpriză: o nouă colegă! Așa că nu uitați, luni, de la 10:30, Vorbește Lumea că ne revedem cu o super formulă!”

Nu ratați, de luni până vineri, de la ora 10:30, Vorbește Lumea, pe PRO TV și VOYO!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton