Homepage  / Televiziune

Un nou show de cooking la Prima TV, cu Dezbrăcatu’ și Chef Antonio Passarelli. Când este premiera

Un nou show de cooking la Prima TV, cu Dezbrăcatu’ și Chef Antonio Passarelli. Când este premiera

de Cătălina Matei,

Din 21 martie, d ela ora 20.00, la Prima TV începe un nou cooking show, iar protagoniștii sunt Dezbrăcatu’ și Chef Antonio Passarelli. Mai precis, cei doi sunt „Aventurierii gustului” și vor călători cu un caravan în țară pentru a descoperi rețete unice și locuri de poveste.

Un nou show de cooking la Prima TV

Vanul va fi casă, masă și birou pe parcursul întregii aventuri, iar Dezbrăcatu’ și Chef Passsarelli vor trece împreună prin aventuri inedite și vor descoperi peisaje de o frumusețe amețitoare.

În fiecare episod telespectatorii vor afla rețete tradiționale de bucate gătite ca pe vremea bunicii. În călătoria lor, cei doi vor spune telespectatorilor și povești de viață uimitoare.

Este o experiență ce nu trebuie ratată! Telespectatorii se vor relaxa, vor râde și vor descoperi gusturi și rețete ca pe vremea bunicilor. Am găsit o Românie frumoasă, cu arome și cu locuri de vis. Aventurierii gustului au plecat în marea căutare și le vor aduce celor de acasă cele mai apetisante rețete. Nu vor lipsi situațiile limită extrem de amuzante în care am fost puși atât eu cât și Chef Passarelli, cum ar fi, atacul vacilor la poale de munte sau aventurile cu vanul pe drumurile astea rupte al țări”, ne-a declarat Dezbrăcatu.

Dezbrăcatu’, „antecedente” într-ale gătitului la TV

Codruț Kegheș alias Dezbrăcatu’, pe care îl puteți vedea săptămânal și la pupitrul „Cronicii Cârcotașilor”, nu este la prima sa experiență în cadrul unei emisiuni culinare. El a mai prezentat în 2016 „Chef Dezbrăcatu’”, un show care aducea în prim-plan rețetele pentru preparatele pentru grătar. Iar în 2014, alături de bucătarul Remus Nica, tot la Prima TV, a fost amfitrionul show-ului “Cireaşa de pe tort”, după ce Horia Vârlan la Antena 1.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton