Homepage  / Articole

Un nou triunghi amoros marca „Hollywood”

Un nou triunghi amoros marca „Hollywood”

de Redactia Tvmania

De luni de zile, Justin Timberlake a început să petreacă din ce în ce mai mult timp cu partenera lui din „Prietenie cu folos”, Mila Kunis. Asta după ce în martie s-a despărțit de Jessica Biel, pentru ca, după ceva timp, să apară zvonuri de împăcare la orizont.

Mila Kunis a negat vehement orice relație cu Justin Timberlake, iar el a trebuit să găsească o explicație plauzibilă atunci când Jessica Biel l-a pus la zid și l-a chestionat cu privire la noua idilă din viața lui, scrie National Enquirer.

Un prieten comun a declarat pentru revista americană că Justin și Mila au fost împreună încă din primăvară, imediat după ce relația lui cu Jessica Biel a luat sfârșit.

„El a curtat-o din plin pe Mila încă din prima zi de filmări, vara trecută, dar ea nu a vrut să fie văzută ca motivul pentru despărțirea dintre el și Biel”, a declarat sursa.

Pentru că Mila se lăsa greu, se pare că Justin s-ar fi întors de mai multe ori în brațele Jessicăi. Cei doi au fost văzuți luând masa în Toronto, în perioada când ea filma la „Total Recall”.

Recent, Justin și Jessica au fost văzuți împreună în New York, unde ar fi petrecut un weekend întreg, ba la un meci de box, ca într-un restaurant din Manhattan, conform paginii de zvonuri din New York Post.

Până de Justin se va horărî cu cine rămâne, pe lista femeilor din viața lui se înscriu Olia Munn, Olivia Wilde, iar mai nou Mila Kunis.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton