Homepage  / Vedete / Vedete străine

Un pas important în relație! Ce au decis Chris Martin și Dakota Johnson

Un pas important în relație! Ce au decis Chris Martin și Dakota Johnson

de Redactia Tvmania

După trei ani de relație, Chris Martin și Dakota Johnson sunt - la propriu! - mai apropiați ca niciodată.

 
Dakota și Chris s-au mutat împreună în conacul de 12,5 milioane de dolari al solistului Coldplay din Malibu de când l-au achiziționat în octombrie, a declarat o sursă pentru PEOPLE.

„Chris a iubit mereu Malibu”, a spus o sursă despre artist, care s-a mutat în orașul de pe malul oceanului imediat după divorțul de fosta soție, actrița Gwyneth Paltrow, în 2016. „Iubește marea, plaja și merge des la surf și alergat”. 

 
 
 

În timp ce sursa spune că actrița – care încă deține casa ei pe Hollywood Hills – „părea mai degrabă o fată de oraș” înainte să-l cunoască pe Martin și să înceapă să se întâlnească cu el în 2017, ea a ajuns să-și iubească noul stil de viață relaxat.

„Se pare că se bucură la fel de mult ca și Chris”, spune sursa. „Amândoi adoră timpul petrecut în aer liber și fac deseori plimbări pe plajă. De asemenea, susțin restaurantele locale.”

 
 

La jumătatea lunii decembrie 2020, actrița a fost surprinsă de paparazzi în Los Angeles, iar un detaliu, pe care actrița nu părea să îl ascundă, i-a făcut pe toți să se întrebe dacă faimosul cuplu a dus relația la următorul nivel. Dakota purta pe unul dintre degetele de la mâna stânga un inel masiv cu smarald, lucru care ar putea indica faptul că Martin a cerut-o în căsătorie, scriu cei de la People. 

Cei doi nu au confirmat însă vestea, preferând ca de fiecare dată să fie discreți atunci când vine vorba de viața lor privată.

Chris Martin și Dakota Johnson formează un cuplu încă din 2017. Deși pe parcursul relației s-au mai despărțit, alături le-a fost fosta soție a solistului de la Coldplay, Gwyneth Paltrow, care se pare că a legat o frumoasă relație de prietenie cu Dakota.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton