Homepage  / Vedete

Un preparat al lui chef Dumitrescu, în meniul unui restaurant din Paris

Un preparat al lui chef Dumitrescu, în meniul unui restaurant din Paris

de Redactia Tvmania

Celebrul Pomme du Sima, desertul inventat de chef Florin Dumitrescu pentru soția sa, a ajuns în meniul unui restaurant din Paris. George Mihali, unul dintre concurenții din echipa lui Florin din acest sezon, lucrează ca chef la un restaurant din Paris, acolo unde s-a întors după terminarea concursului. Iar ca semn al respectului și aprecierii pe care i-o poartă lui chef Dumitrescu, a decis să folosească rețeta învățată chiar de la el în timpul emisiunii.

„Sper să fie o surpriză frumoasă pentru chef Dumitrescu, am vrut astfel să-mi arăt recunoștința pentru tot ce am învățat de la el și pentru prietenia pe care ne-a arătat-o”, a spus concurentul.

Potrivit unui comunicat Antena 1, emisiunea „Chefi la cuțite” își caută în această perioadă concurenții pentru cel de-al treilea sezon. Filmările sunt în toi, astfel că cei trei jurați au parte de noi degustări ne nevăzute. După ce primul sezon a fost câștigat de chef Sorin, iar cel de-al doilea de chef Florin, cuțitele se ascut acum și mai mult.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton