Homepage  / Vedete / Vedete străine

Un prieten apropiat lui Joe Jonas și Sophie Turner a dezvăluit când va avea loc nunta celor doi

Un prieten apropiat lui Joe Jonas și Sophie Turner a dezvăluit când va avea loc nunta celor doi

de Redactia Tvmania

Joe Jonas și Sophie Turner se află, oficial, în Paris și se pregătesc pentru cea de-a doua nuntă. Cuplul a confirmat locația cu două selfie-uri postate de fiecare pe conturile personale de Instagram, în care observăm Turnul Eiffel. 

Dr. Phil, un prieten apropiat al cuplului, a lăsat un comentariu la fotografia lui Sophie, spunând: „Luați-o ușor! Încă o săptămână! Ne vedem la nuntă!”

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Dr. Phil out here spilling tea lol. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Nu este prima dată când Joe și Sophie postează fotografii identice în social media. Aceștia au procedat la fel și în noiembrie 2017, când și-au anunțat logodna. La acea vreme, cei doi și-au fotografiat mâinile, cu cea a lui Sophie deasupra, pe care se observă inelul de logodnă. Joe a scris la versiunea postată „A spus da”, în timp ce Sophie a scris „Am spus da”.

La începutul lunii mai, Priyanka Chopra, care este căsătorită cu Nick Jonas, a confirmat că Joe și Sophie vor avea încă o nuntă, în Franța, unde își vor invita toți prietenii. Joe Jonas și Sophie Turner și-au oficiat relația la o capelă de cununii din Las Vegas, în luna mai, alături de câțiva artiști pe care i-au invitat pe neașteptate la Premiile Billboard. 

„A fost foarte distractiv. Eram la Premiile Billboard. Joe, cred, a avut ideea de a face acest lucru. Dar eram la Premiile Billboard, iar el avea aceste cărți negre pe care le-am primit cu toții. Puțin mai târziu ne invitam prietenii, persoane pe care le întâlnisem. Le-am spus: „În regulă, vom merge să organizăm această nuntă, mergem direct la capelă de aici, și vă rog să veniți.’ Așa că i-am avut pe Diplo, Khalid, au fost foarte drăguți, chiar au venit. Diplo a făcut un live pe Instagram cu întreaga nuntă. A fost minunat. Și foarte distractiv’, le-a povestit Priyanka celor de la Access Hollywood.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton