Homepage  / Seriale

Un serial bazat pe povestea din „Tentația seducției” (1999) a fost comandat de Amazon. Primele detalii

Un serial bazat pe povestea din „Tentația seducției” (1999) a fost comandat de Amazon. Primele detalii
7

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fanii filmului „Tentația seducției” / „Cruel Intentions”! În sfârșit, visul de a vedea un serial bazat pe filmul din 1999 se adeverește. Iată care sunt primele detalii despre noul serial de opt episoade, care are la bază povestea din filmul „Tentația seducției”.

Primele detalii despre serialul bazat pe povestea din „Tentația seducției”

Amazon a comandat un serial de opt episoade bazat pe filmul „Tentația seducției” / „Cruel Intentions”, din 1999, potrivit TV Line. Deși Amazon este proprietarul de drept al noului serial, nu este clar dacă „Tentația seducției” va ajunge pe Prime Video. Proiectul a fost în dezvoltare la serviciul de streaming gratuit al Amazon, Freevee.

Filmul „Cruel Intentions” din 1999 i-a avut în rolurile principale pe Sarah Michelle Gellar și Ryan Phillippe, în rolul lui Kathryn Merteuil și Sebastian Valmont, doi frați vitregi intriganți care își folosesc colegii de clasă ca pioni în jocurile lor sexuale – mai ales pe Cecile Caldwell (Selma Blair) și Annette Hargrove (Reese Witherspoon).

Nu este prima dată când filmul „Cruel Intentions” era să se întoarcă pe micile ecrane. Un reboot al filmului original a fost așteptat în 2016 – și ar fi avut-o din nou pe Gellar în rolul lui Kathryn. Cu toate acestea, seria sequel a fost în cele din urmă abandonată.

cruel intentions sarah michelle gellar selma blairIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sarah Michelle Gellar a susținut anterior că o continuare a filmului ar fi mai bine găzduită de un serviciu de streaming – și nu de NBC, așa cum era planificat inițial. „Nu am nimic împotriva NBC, dar Cruel Intentions este direct pe streaming”, a declarat Gellar pentru New York Times. „În prima zi, mi-am zis: „Nu funcționează”. Pur și simplu nu este un serial de o rețea de televiziune.”

Viitoarea versiune a filmului „Cruel Intentions” fusese achiziționată anterior de IMDb TV în 2021. De atunci, IMDb TV, deținut de Amazon, și-a schimbat brandingul în Freevee, unde se așteaptă acum ca „Cruel Intentions” să aibă premiera.

Despre ce este vorba în „Tentația seducției”

„Cruel Intentions”/„Tentaţia seducţiei” a fost un succes de box-office, cu încasări totale de 75 de milioane de dolari.

Ecranizare după romanul „Legături primejdioase” al lui Choderlos de Laclos, filmul urmăreşte aventurile amoroase ale cinicei Kathryn (Sarah Michelle Gellar) şi ale fratelui ei vitreg, Sebastian Valmont (Ryan Phillippe).  După ce îşi convinge fratele să o seducă pe noua sa prietenă, timida Cecile (Selma Blair), cei doi fraţi pun un pariu care presupune seducerea virginei Annette (Reese Witherspoon) până la începutul noului an şcolar. Dacă nu va reuşi, Sebastian îi va da surorii sale maşina lui.

Filmul a primit două premii MTV, pentru cea mai bună actriţă (Sarah Michelle Gellar) şi pentru cel mai frumos sărut.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton