Homepage  / Știri / Televiziune

Un serial de succes a fost vândut în România. Ce știm până acum despre proiect. Distribuția, trailer

Un serial de succes a fost vândut în România. Ce știm până acum despre proiect. Distribuția, trailer
11

de Andra Stana,

Serialele turcești sunt în continuare la mare căutare. Recent, o altă producție turcească, în distribuția căreia apar nume cunoscute, precum Murat Yıldırım, a fost licențiată în România. Iată despre ce producție este vorba.

[toc]

Serialul „Aziz”, cu Murat Yıldırım în rol principal, se va vedea și în România

Drama turcească de succes „Aziz“ a fost recent licențiată în Puerto Rico, a anunțat compania turcă de producție și distribuție Inter Medya. De asemenea, serialul a primit licență în România, dar și în alte țări, precum Bolivia, regiunea MENA, Israel și Macedonia.

În distribuția serialului turcesc se regăsesc mai mulți actori iubiți, precum Murat Yıldırım, Damla Sönmez („Legea familiei”) și Simay Barlas. De asemenea, în „Aziz” joacă și Ahmet Mümtaz Taylan, Güven Murat Akpınar și Fırat Tanıș.

Serialul poartă semnătura aclamatei companii de producție turcești O3 Medya.

AZIZ, un serial de succes a fost vândut în România. Ce știm până acum despre proiect. Distribuția, trailerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

În Turcia, serialul „Aziz” a fost difuzat la postul Show TV. Premiera a avut loc în noiembrie anul trecut, iar „Aziz” s-a aflat în fruntea clasamentelor de audiență încă de la lansarea sa pe micile ecrane. Cu toate acestea, serialul nu va avea și un sezon 2. Chiar înainte de începerea filmărilor pentru noul sezon, serialul a fost anulat.

Povestea din serialul turcesc „Aziz”

Producția serialului duce publicul în anii 1930 prin atmosfera, designul artistic, costumele și machiajul său. Serialul urmărește povestea lui Aziz Payidar, fiul familiei Payidar, care este cel mai mare și singurul producător de covoare din Antakya, în timp ce își trăiește viața în prosperitate și bogăție. Soarta lui Aziz se schimbă atunci când îl ucide pe fiul delegatului francez Monsieur Pierre, locotenentul Andre.

Atunci el trebuie să lase în urmă pământurile în care s-a născut și iubirea sa, împreună cu tot ce are. Doi ani mai târziu, întoarcerea sa va fi neașteptată pentru toată lumea, pentru că de doi ani a fost considerat mort și totul s-a schimbat. Nu numai că Aziz a pierdut totul, dar acum, sub ocupație militară, în Antakya situația este mult mai rea decât pe vremea când a plecat.

Cine este Murat Yıldırım, actorul principal din „Aziz”

Murat Yıldırım, protagonistul din „Aziz”, a jucat rolul principal și în alte seriale turcești iubite de telespectatorii români. El a jucat în “Regina noptii”, “Ramo”, „ASI – Împotriva destinului” și „Dragoste şi pedeapsă”.

Actorul turc a devenit tată anul trecut, în octombrie. Soția acestuia, Iman Elbani, actriță și model de origine marocană, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele de Miray, anunță haberturk.com.

Miray este un nume de origine persană și înseamnă “strălucitor ca luna”.

“Vă mulțumesc mult tuturor, v-ați rugat mult timp, v-ați urat bine, în sfârșit s-a născut fiica noastră, Miray. Suntem foarte fericiți”, a scris Iman pe Instagram. De fericire Murat Yıldırım a urcat o poză de la spital, făcută imediat după naștere, în dreptul căreia a scris “familia Yıldırım”.

Murat și Iman care s-au căsătorit în 2016 și își doresc de mai mult timp un copil. Conform cnnturk.com, în 2019, Iman (care pe 22 octombrie a împlinit 40 de ani) a pierdut o sarcină, însă ea și Murat nu au renunțat la visul lor de a devenit părinți.

“Ne-ar plăcea mult să avem un copil. Pare o lipsă acum, dar nu mă deranjează, deoarece cred că se va întâmpla la momentul potrivit. Vrem să fim o familie mare cu mulți copii acasă”, le-a mărturisit actorul ziariștilor turci în urmă cu ceva vreme. 

cine este murat yildirim actorul principal din azizIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 11

În februarie, el va putea fi văzut și pe marile ecrane din Turcia, căci va intra în cinematografe cel mai recent film al său, “Yer Eksi Iki”, o dramă în care îi dă replica lui Bestemsu Özdemir (“Scorpionul”, “Meryem”).

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton