Homepage  / Seriale / Seriale americane

Un serial derivat din musicalul „Grease”, în pregătire pentru platforma Paramount+

Un serial derivat din musicalul „Grease”, în pregătire pentru platforma Paramount+

de Redactia Tvmania

Paramount a anunţat pregătirea unui serial derivat din musicalul „Grease”, care va fi lansat pe platforma de streaming Paramount+.

Noul serial va purta numele „Grease: Rise of the Pink Ladies” și va avea 10 episoade. Producția derivată din celebrul musical „Grease” se află deja în lucru și este scrisă de Annabel Oakes.

Amplasată în anii 1950, cu patru ani înainte de originalul Grease, seria va urmări patru fete de la liceul Rydell în timp ce încearcă să-și croiască propria cale în viață – și prezintă numere muzicale din  respectiva perioadă, precum și melodii originale.

Filmul „Grease’ spune povestea de dragoste dintre Sandy (Olivia Newton-John) și Danny (John Travolta), doi adolescenți care se întâlnesc pe perioada verii și a căror poveste de dragoste este întreruptă de terminarea vacanței. Dar apoi cei doi se trezesc că frecventează același liceu și relația dintre ei se reface. Putem deci specula că noul film, „Summer Loving’ va detalia prima întâlnire dintre Sandy și Danny.

Viitorul serial fusese inițial anunțat de HBO Max și purta numele „Rydell High”,  inspirat de numele liceului în care are loc acţiunea filmului original, însă a fost abandonat după ce Casey Bloys  a fost anunțată în funcția de director de conținut.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton