Homepage  / HBO

Un nou serial Game of Thrones, în lucru la HBO Max. Iată ce filme și seriale noi vor fi disponibile în curând

Un nou serial Game of Thrones, în lucru la HBO Max. Iată ce filme și seriale noi vor fi disponibile în curând
5

de Ioana Maria,

Platforma de streaming va fi disponibilă în SUA pe 23 mai, iar o dată cu lansarea Max au fost confirmate mai multe super seriale, printre care un serial Harry Potter și o nouă producție prequel “Game of Thrones”: A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight.

HBO Max va rămâne neschimbat în perioada următoare în Europa, prin urmare și în România, cel puțin până în 2024. Prin urmare noile producții anunțate la lansarea Max din SUA ar putea fi disponibile la noi pe platforma HBO Max.

Ce filme și seriale noi vor fi pe HBO Max

Printre noile producții confirmate la lansarea Max* din SUA se numără un serial Max Originals Harry Potter, o adaptare fidelă a iubitei serii originale de cărți de J.K. Rowling, care va fi producător executiv; o serie de comedie Max Originals derivată din The Big Bang Theory; un prequel original HBO „Game of Thrones”: A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight; o serie dramă Max Originals bazată pe filmele The ConjuringFixer Upper: The Hotel, parte din Magnolia Network; Survive the Raft de la Discovery Channel; Max Originals Peter & the Wolf de la Bono; Rick și Morty: The Anime de la Adult Swim; Lost Women of Highway 20 de la Investigation Discovery; Tiny Toons Looniversity de la Cartoon Network; și Love & Translation de la TLC.

În cadrul evenimentului de lansare din SUA au fost prezentate și prime imagini de la unele dintre cele mai așteptate noi producții, precum Max Originals The Penguin, cu Colin Farrell în rol principal; seria dramă originală HBO The Sympathizer, un thriller de spionaj și satiră interculturală bazată pe romanul cu același nume, câștigător al Premiului Pulitzer; seria limitată originală HBO True Detective: Night Country cu Jodie Foster și Kali Reis în rolurile principale; seria limitată originală HBO The Regime, cu Kate Winslet, câștigătoare a premiului Oscar®; docuseria Max Originals în șase părți SmartLess: On The Road, care îi urmărește pe Jason Bateman, Will Arnett și Sean Hayes din culise la turneul live al podcastului lor; și seria pentru copii Max Originals Gremlins: Secretele lui Mogwai.

Pe lângă producțiile originale Max, a fost prezentată pentru prima dată emisiunea HGTV în patru părți, Barbie Dreamhouse Challenge, găzduită de Ashley Graham, care va fi disponibilă și pe Max.

barbie-dream-house-challengeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

*Deși producțiile au fost anunțate în SUA, este de așteptat ca o parte din ele să fie disponibile în viitorul apropiat și în România.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton