Homepage  / Seriale

Un serial Harry Potter, în lucru la HBO Max. Primele detalii despre noua producție

Un serial Harry Potter, în lucru la HBO Max. Primele detalii despre noua producție

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fani! HBO Max își dorește să realizeze un serial „Harry Potter”. Warner Bros. Discovery poartă discuții intense cu autoarea J.K. Rowling în legătură cu acest proiect. Serialul ar urma să se bazeze pe cărțile originale ale Rowling, fiecare sezon fiind legat de câte un volum.

Serialul Harry Potter este în lucru la HBO Max

Un serial de televiziune „Harry Potter” ar putea fi în lucru la HBO Max, relatează Bloomberg. Potrivit unor surse, Warner Bros. Discovery speră să difuzeze serialul pe HBO, deși discuțiile dintre companie și autoarea cărților „Harry Potter”, J.K. Rowling, sunt încă în stadii preliminare.

Dacă se va întâmpla acest lucru, serialul ar urma să se bazeze pe seria originală de cărți, nu pe un spin-off, precum seria de filme „Fantastic Beasts”. Mai mult, fiecare sezon ar prezenta povestea din câte un volum, ceea ce înseamnă că serialul s-ar întinde cu ușurință pe mai mulți ani.

Starul din „Harry Potter”, Rupert Grint, care l-a interpretat pe Ron Weasley în toate adaptările cinematografice ale cărților lui J.K. Rowling, a dezvăluit într-un interviu pentru GQ Hype că i-ar plăcea ca romanele „Harry Potter” să fie adaptate într-un serial TV.

Mi-ar plăcea să văd că Harry Potter va fi adaptat într-un serial TV”, a spus Grint. „Cred că ar funcționa cu adevărat. Oricum, sunt sigur că filmele vor fi refăcute.”

Cred că ar exista un sentiment de predare a ștafetei, lăsând pe altcineva să joace rolul lui Ron. Este ciudat, pentru că sunt protector cu el, mă identific atât de mult cu el, iar apoi am fost ales să îi dau viață. E greu să renunți la asta, însă ar fi frumos.”

Seria de filme „Harry Potter” cuprinde filme bazate pe cele șapte romane „Harry Potter” scrise de J. K. Rowling, care îi au ca protagoniști pe Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ron Weasley) și Emma Watson (Hermione Granger). Primul film inspirat de cărțile lui J. K. Rowling, „Harry Potter și Piatra Filozofală” a fost lansat în 2001, iar de atunci Harry a devenit cel mai popular magician din întreaga lume.

Toate cele opt producţii Warner Bros. sunt disponibile pe HBO Max.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton