Homepage  / Vedete

Un șofer beat a intrat cu mașina pe proprietatea lui Jennifer Aniston

Un șofer beat a intrat cu mașina pe proprietatea lui Jennifer Aniston

de Redactia Tvmania

Mai mare a fost frica decât pagubele pentru Jennifer Aniston care, din fericire, nu era acasă în acest weekend în care un șofer beat a intrat cu mașina pe proprietatea din Los Angeles a actriței.

Conform site-ului „TMZ”, sâmbătă 14 martie, la ora 20.30, poliția a ajuns acasă la vedeta hollywoodiană, în exclusivistul cartier Bel Air, după ce gărzile de securitate le-au cerut ajutorul în urma unui accident de mașină produs pe proprietatea actriței Jennifer Aniston. Șoferul a pierdut controlul vehiculului și-a terminat cursa nebună în straturile de flori ale actriței de 46 de ani, distrugând mai multe plante și stricând peluza din fața casei.

Când poliția a ajuns la locul accidentului, șoferul a negat că ar fi el cel responsabil explicând forțelor de ordine că nu era el la volan. Dar imaginile surprinse de camerele de supraveghere de pe proprietatea actriței au dovedit contrariul. Arestat și supus probei etilotestului, șoferul s-a dovedit a fi într-o stare avansată de ebrietate.

Casa actriței din „Prietenii tăi”, pe care aceasta a cumpărat-o în 2012 împreună cu partenerul său Justin Theroux, este estimată la mai mult de 40 de milioane de dolari.

Te-ar putea interesa și:

Jennifer Aniston are o idee pentru o reuniune „Prietenii tăi”

Matthew Perry s-a luptat cu dependenţa în timpul “Prietenii tăi”

Matt LeBlanc nu crede în reuniunea „Prietenii tăi”

Courteney Cox şi David Arquette fac un serial inspirat de „Prietenii tăi”

Lisa Kudrow, inspirată de personajul interpretat în „Prietenii tăi”

David Schwimmer s-a căsătorit în secret cu iubita lui

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton