Homepage  / Vedete / Vedete străine

Un video cu Prințul William și Regina Elisabeta a II-a, în trend pe TikTok. Gestul neașteptat făcut de fosta suverană

Un video cu Prințul William și Regina Elisabeta a II-a, în trend pe TikTok. Gestul neașteptat făcut de fosta suverană
7

de Andra Stana,

Un clip video realizat în urmă cu șase ani, în care apar mai mulți membri ai familiei regale britanice, face furori pe TikTok. Cum a reușit filmulețul să adune milioane de vizualizări în timp record.

Prințul William și Regina Elisabeta a II-a, vedete pe TikTok

Un clip scos de la naftalină, care îi are în prim-plan pe Prințul William și pe regina Elisabeta a II-a, a devenit viral după ce a fost distribuit pe platforma de socializare TikTok.

Înregistrarea video în care apar Harry și William în timpul festivităților Trooping the Colour din 2016 o arată pe regină mustrându-l pe actualul prinț de Wales. Clipul a fost vizualizat de peste două milioane de ori în doar 24 de ore de la postare.

„middleagemashup” (@Michelle McCormick), un cont dedicat distribuirii de videoclipuri cu membrii familiei regale britanice, a postat filmulețul pe TikTok pe data de 23 noiembrie 2022, scrie newsweek.com. 

„Uneori, a fi „rezervă” nu este atât de rău atunci când fratele mai mare, William, este cel certat de regină.”, este mesajul care acompaniază filmulețul postat pe Tik Tok.

@middleagemashup Sometimes being the “spare” isn’t so bad when big brother, William, gets snapped at by the Queen. #queenelizabeth #princewilliam #princeharry #princesscharlotte #princegeorge #katemiddleton #royalfamily #siblingrivalry #short ♬ Funny Song – Cavendish Music

Aceasta este o referire la mult așteptatul volum de memorii al prințului Harry. Volumul intitulat „Spare” („Rezervă”, în traducere) va fi publicat la nivel mondial pe 10 ianuarie 2023. „Heir and a spare” (moștenitor și rezervă) este o sintagmă folosită adesea când vine vorba de viitorii monarhi și frații lor mai mici.

Imaginile devenite virale, surprinse în timpul festivităților Trooping the Colour

Imaginile video din clip au fost surprinse pe 11 iunie 2016, în timpul defilării anuale Trooping the Colour de la Palatul Buckingham. În acel an, regina și-a aniversat cea de-a 90-a aniversare.

Un video cu Prințul William și Regina Elisabeta a II-a, în trend pe TikTokIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Conform tradiției, toți membrii seniori ai familiei regale au participat la evenimentele Trooping, inclusiv William, Kate Middleton și copiii lor, prințul George și prințesa Charlotte, precum și Harry, prințul Charles (în prezent regele Charles al III-lea) și ducesa de Cornwall (în prezent regina consoartă Camilla).

În clipul adorabil, Harry glumește cu tatăl său, care nu apare în imagini, în timp ce William se apleacă pentru a-i explica ce se întâmplă fiului său George. Regina este arătată intervenind, bătându-l pe William pe umăr și spunându-i să se ridice în picioare.

William și Harry au avut o relație specială cu bunica lor, regina Elisabeta a II-a

Este cunoscut faptul că atât William, cât și Harry au fost foarte apropiați de bunica lor. În special după moartea mamei lor, prințesa Diana, în tragicul accident de mașină din Paris, petrecut în anul 1997.

În urma decesului monarhului în septembrie, la vârsta de 96 de ani, ambii prinți i-au adus un omagiu bunicii lor.

„Bunico, în timp ce această despărțire finală ne aduce o mare tristețe, sunt veșnic recunoscător pentru toate primele noastre întâlniri – de la cele mai vechi amintiri din copilărie cu tine, la întâlnirea cu tine pentru prima dată în calitate de comandant șef, până la primul moment în care ai întâlnit-o pe scumpa mea soție și ți-ai îmbrățișat iubiții tăi strănepoți”, a scris Harry.

„A fost alături de mine în cele mai fericite momente”

Prințul William i-a adus un omagiu reginei Elisabeta a II-a. Aceseta a spus că aceasta i-a fost „alături în cele mai fericite momente ale mele. Și a fost alături de mine în cele mai triste zile din viața mea”.

Prințul de Wales a mai explicat că, în timp ce lumea a pierdut un lider, el a pierdut „o bunică”.

„Știam că va veni această zi”, a spus el referindu-se la moartea reginei. „Dar va trece ceva timp până când realitatea vieții fără bunica se va simți cu adevărat reală”, a încheiat actualul Prinț de Wales.

„Îi voi onora memoria susținându-l pe tatăl meu, Regele, în orice fel pot”, a mai transmis William. Acesta a primit rangul de Prinț de Wales după moartea bunicii sale. William a devenit primul în linia de succesiune după noul rege, Charles al III-lea. 

„Am beneficiat de înțelepciunea și sprijinul reginei până în al cincilea deceniu al meu. Soția mea a avut douăzeci de ani de îndrumare și sprijin. Cei trei copii ai mei au avut șansa să petreacă vacanțe cu ea și să-și creeze amintiri care vor ține toată viața”, se mai arată în comunicatul oficial.

În 2023, noul rege, Charles al III-lea, va participa la prima sa paradă Trooping the Colour în calitate de suveran. Aceasta va avea loc la scurt timp după încoronarea sa, care este planificată să aibă loc pe 6 mai 2023 la Westminster Abbey.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton