Homepage  / Seriale / Seriale americane

Una dintre cele mai reușite pelicule cu tematică sportivă, „Liga feminină de baseball”, devine serial

Una dintre cele mai reușite pelicule cu tematică sportivă, „Liga feminină de baseball”, devine serial

de Redactia Tvmania

 

„Liga feminină de baseball” (1992), un succes în epoca sa și datorită distribuției răsunătoare, va fi transformat în serial, informează townandcountrymag.com. 

Filmul regizat atunci de Penny Marshall îi avea în distribuție pe Tom Hanks, Geena Davis, Madonna, Téa Leoni, Bill Pullman, David Strathairn, Lori Petty, Garry Marshall, Rosie O’Donnell și Jon Lovitz și urmărea ascensiunea unei echipe de baseball feminine, înființate în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. 

Considerată una dintre cele mai reușite pelicule cu tematică sportivă, povestea rămâne ofertantă într-un Hollywood care cultivă subiectele cu accente feministe. Noul serial va fi difuzat de platforma Amazon din 2021, va avea șase episoade și va trata inclusiv probleme ca rasismul și sexismul.

„Pentru ca aceste jucătoare să-și împlinească visul, a fost nevoie de rezistență, pasiune, autenticitate, imaginație și umor. Sperăm că și povestea noastră îi va oferi publicului asemenea calități”, spun Abbi Jacobson și Will Graham, scenariștii noii producții.

Deocamdată, se estimează că actorii noului serial, precum Chanté Adams, Kate Berlant, Caitlin Brodnick, D’Arcy Carden, Michael Cyril Creighton și Priscilla Delgado, vor avea o sarcină complicată în a egala vechea distribuție. În 1993 a existat un proiect similar, pentru un serial care urma să fie difuzat de CBS, dar care a fost anulat după doar cinci episoade.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton