Homepage  / Netflix

„Uncoupled”, o nouă comedie romantică cu Neil Patrick Harris, în curând pe Netflix

„Uncoupled”, o nouă comedie romantică cu Neil Patrick Harris, în curând pe Netflix

de Mioara Tronaru,

Cele opt episoade ale noului serial de la Netflix „Uncoupled” spun povestea lui Michael, interpretat de actorul Neil Patrick Harris (48 de ani), un homosexual din New York care se trezește singur, la 40 și ceva de ani.

După ce l-a interpretat pe maleficul conte Olaf în serialul „A Series of Unfortunate Events” (2017, adaptat după celebra serie de cărți cu același nume, scrisă de Lemony Snicket și apărută și la noi, cel mai recent la Editura Arthur, cu titlul „O serie de evenimente nefericite”), Neil Patrick Harris își pune cel mai frumos costum de seducător pentru „Uncoupled”.

Noua comedie romantică va avea premiera pe Netflix în această vară, pe 29 iulie 2022.

De această dată, afemeiatul Barney Stinson din „How I Met Your Mother” va interpreta un bărbat gay, prospăt părăsit de partenerul său. Michael, personajul jucat de Neil Patrick Harris, era convins că trăiește alături de sufletul său pereche, cu care era împreună de 17 ani. Dar de azi pe mâine, s-a trezit singur și cu două coșmaruri la orizont: pierderea iubirii vieții lui și noul statut de celibatar homosexual în jur de 40 de ani.

„Uncoupled” este o comedie creată de Darren Star („Sex and the City”, „Emily in Paris”) și Jeffrey Richman („Modern Family”).

Căsătorit și fericit

În viața reală, Neil Patrick Harris a declarat în 2006, în revista People, că este gay și că are o relație cu actorul David Burtka. Cei doi sunt părinții unui cuplu de gemeni (băiat și fată), născuți pe 12 octombrie 2010, cu ajutorul unei mame purtătoare. David și Neil sunt părinții lor biologici, după cum a explicat pe contul său de Twitter, Neil Patrick Harris.

Neil Patrick Harris și David Burtka s-au căsătorit în septembrie 2014, în cadrul unei ceremonii private, în Italia. Conform People, printre invitații speciali ai serii s-a aflat și Elton John.

Trailer „Uncoupled”:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton