Homepage  / Seriale / Seriale americane

Undă verde pentru serialul „Stăpânul inelelor”! Unde și când se vor relua filmările

Undă verde pentru serialul „Stăpânul inelelor”! Unde și când se vor relua filmările

de Redactia Tvmania

Oprit din motive de pandemie, ca mai toate producțiile pentru marele sau micul ecran, mult-așteptatul serial „Stăpânul inelelor” își va relua filmările imediat ce actorilor din distribuție li se va permite intrarea în Noua Zeelandă, informează dailymail.co.uk.

Conform publicației Stuff, 206 actori și membri ai echipei tehnice a serialului ar avea deja permisiunea să filmeze în Noua Zeelandă, timp de șase luni. Pe fondul pandemiei de coronavirus, ministrul comerțului, inovațiilor și muncii de acolo a permis găzduirea a doar șapte proiecte în țară. Printre acestea se află adaptarea realizată de către Netflix după populara serie animată japoneză „Cowboy Bepop”, mult-așteptatele continuări ale filmului „Avatar” și noul film al regizoarei neozeelandeze Jane Campion, „The Power of the Dog”. 

Filmările la serialul „Stăpânul inelelor” debutaseră la începutul anului, la Auckland, cel mai mare oraș din Noua Zeelandă, dar s-au oprit din cauza pandemiei. Se presupune că majoritatea echipei tehnice a producției a rămas în Noua Zeelandă în timpul izolării, dar cei care au părăsit țara au fost nevoiți să prezinte autorizații speciale la graniță pentru a putea reveni.   

Se pare că agenții de casting ai serialului căutau cu disperare, în cursul lunii trecute, persoane cu „aspect fioros” pentru a le distribui în grandiosul proiect. Potrivit The Guardian, înainte de începerea filmărilor, un căutător de talente de la o agenție neozeelandeză postase pe Facebook un anunț în care se căutau persoane cu fizionomii aparte, inclusiv oase lipsă ori nasuri cârne. Se pare că agentul respectiv nu specificase despre ce producție e vorba, dar toată povestea aducea mult cu portretul deja faimoaselor orci. Acțiunea serialului pe care toată lumea îl așteaptă va fi plasată în același univers creat de J.R.R. Tolkien, ale cărui cărți au fost publicate între 1954 și 1955. La fel ca acolo și ca în celebra trilogie a lui Peter Jackson, povestea va fi populată de monștri, așezări mitice, gnomi și elfi serafici. 

 

Până acum, platforma Amazon a cheltuit 190 de milioane de lire sterline doar pentru achiziționarea drepturilor de difuzare ale viitorului serial, iar detaliile legate de poveste sau de distribuție sunt păzite cu strășnicie. Franciza „Stăpânul inelelor”, realizată între 2001 și 2003, a costat 225 de milioane de lire sterline și a implicat 20.000 de figuranți pentru binecunoscutele scene de luptă. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton