Homepage  / Galerie foto

FOTO. Unde au fost plecaţi la începutul anului Burak Özçivit şi soţia sa, Fahriye

FOTO. Unde au fost plecaţi la începutul anului Burak Özçivit şi soţia sa, Fahriye
5

de Redactia Tvmania

Actorul Burak Özçivit, pe care l-aţi văzut anul trecut în serialul “Dragoste infinită” (Kanal D), a ales să petreacă Sărbătorile de Iarnă în Germania, la familia soţiei sale, actriţa şi modelul Fahriye Evcen (31 de ani).

Unde au fost plecaţi la începutul anului Burak Özçivit şi soţia sa, Fahriye (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Cei doi – care s-au căsătorit în vara lui 2017 – nu au ţinut cont de temperaturile scăzute şi s-au plimbat, au făcut cumpărături şi au avut timp şi de o scurtă vizită la Amsterdam. Întors în ţară, Burak a reluat filmările la pelicula de acţiune “Can Feda”, în care interpretează rolul unui soldat. Iniţial, filmul trebuia să aibă premiera în Turcia pe 23 februarie, însă mai multe site-uri turceşti, printre care şi sinemalar.com, anunţă ca acesta va ajunge în cinematografe de-abia pe 6 aprilie.

Filmările au fost întârziate din cauza accidentării lu Burak la gleznă, dar şi din cauza turneului său de promovare pentru comedia romantică “Kardeşim Benim 2”. Tot în 2018, actorul (care pe 24 decembrie a împlinit 33 de ani) va apărea din nou şi pe micile ecrane din Turcia, la postul Star TV, însă deocamdată nu se ştie în ce producţie va juca.

De asemenea, tabloidele turceşti scriu că soţii Burak şi Fahriye Özçivit îşi doresc ca anul acesta să primească vestea că vor avea un copil.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton