Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Unde pleacă Simona Gherghe după finala „Mireasa”: „E destul de dificil ” | EXCLUSIV

Unde pleacă Simona Gherghe după finala „Mireasa”: „E destul de dificil ” | EXCLUSIV

de Redactia Tvmania

Simona Gherghe se apropie cu pași repezi de vacanță după ce, emisiunea „Mireasa” a ajuns la final pe 1 august.  După 5 luni în care a muncit 6 zile pe săptămână, prezentatoarea va avea acum ocazia să se bucure de o vacanță la care visează deja de o bună bucată de timp. 

Simona Gherghe reușește cu brio să mențină un echilibru între viața de familie și cea profesională! Prezentatoarea se pregătește să plece cu pași repezi în vacanță, după un an plin.  Este prima vacanță mare a Simonei Gherghe, întrucât între al doilea și al treilea sezon al show-ului matrimonial „Mireasa” pauza a fost de doar o săptămână. 

Prezentatoarea de la Antena 1 mărturisește că viața profesională, dar și creșterea celor doi copii ai săi, Ana și Vlad, îi ocupă cea mai mare din timp, motiv pentru care timpul petrecut în doi alături de soț nu prea a mai existat în ultima perioadă. Cel mai mare sprijin al Simonei Gherghe este soțul ei, alături de care nu mai are însă atât de mult timp pentru a petrece și o vacanță în doi. Cu toate acestea, pentru că micuții lor au mai crescut, Simona Gherghe speră ca în această vară să plece alături de soț într-un city break: 

„Când ai doi copii de doi și patru ani, e destul de dificil să găsim timp și pentru noi. Poate ne iese o plecare în doi, după vacanța în Grecia, cu Ana și Vlad. Dar e o perioadă foarte frumoasă, deși grea, și o să avem timp să ieșim mai mult, când or să mai crească puii noștri”, a declarat Simona Gherghe în exclusivitate pentru TVMania. 

Simona Gherghe își dorește ca în vacanță să își încarce bateriile pentru noul sezon „Mireasa”, care va intra în grila de toamnă a postului Antenei 1, dar și să se bucure de cei dragi:

„Sper să dorm, să apuc sa zac un pic pe plajă, să ne bucurăm de apă și soare și, așa cum spuneam mai devreme, sper să apucăm să plecăm doar noi doi într-un citybreak”, a încheiat Simona Gherghe. 

Simona Gherghe: „Asta e frumusetea profesiei mele:

În ceea ce privește emisiunea pe care o moderează la Antena 1, Simona Gherghe a dezvăluit că emoțiile au fot intense, iar provocările nu au întârziat să apară, chiar și după două decenii în televiziune:

„A fost un sezon extrem de intens, cu multe provocari si, oricat de multe mi se pare mie ca am invatat din interactiunea cu oamenii, de-a lungul celor 20 de ani de televiziune, tot mai sunt situatii care ma surprind. De fapt, cred ca asta e frumusetea profesiei mele: niciodata nu ma plictisesc.  Mi-a luat ceva timp sa inteleg mecanismele unui reality-show si transformarile care se produc in personalitatile concurentilor, vreme de 5,6 luni, cat stau izolati. Si, recunosc, oricata experienta ai avea in astfel de productii, nu ai cum sa prevezi absolut totul. Frumusetea acestui format este ca e suta la suta real. Si de aici si succesul sau. Cel putin acest sezon a inregistrat un record de audienta”, a mai declarat Simona Gherghe pentru TVMania.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton