Homepage  / Vedete / Vedete străine

Unde s-au întâlnit în secret Meghan Markle şi Prinţul Harry, înainte să se afle de relația lor. „Nimeni nu știa cine suntem”

Unde s-au întâlnit în secret Meghan Markle şi Prinţul Harry, înainte să se afle de relația lor. „Nimeni nu știa cine suntem”

de Andra Stana,

Meghan Markle și-a amintit, în emisiunea lui Ellen DeGeneres, de ultima sa întâlnire „pe ascuns” cu Prințul Harry. Vestea că fiul Prințesei Diana are o relație cu una dintre actrițele din „Suits” a apărut pe 31 octombrie 2016.

Fosta actriță, actuala Ducesă de Sussex, și-a amintit de ultima întâlnire „pe ascuns‟ pe care a avut-o cu Prințul Harry. Aceasta a avut loc cu ocazia unei petreceri de Halloween, în cadrul căreia a participat şi verişoara lui Harry, Prinţesa Eugenie.

„Harry a venit să mă vadă în Toronto, alături de prietenii noştri şi verişoara lui, Prinţesa Eugenie şi de acum soţul ei, Jack Brooksbank. Noi patru ne-am îmbrăcat în costume de Halloween pentru a ne distra, doar o noapte, în oraş. Înainte de a ieşi în public ca un cuplu. Nimeni de la petrecere nu ştia cine suntem‟, a spus Meghan, vizibil emoționată de amintirea acelor momente dragi.

Au trecut 5 ani de când Palatul Kensington a confirmat relația celor doi

Meghan Markle a specificat că ultima ei întâlnire „pe ascuns” în compania lui Harry a fost una cu adevărat distractivă.

„Tema petrecerii a fost una post-apocalipsă, aşa că am avut cu toţii costume bizare şi am putut să petrecem această ultimă seară într-un mod foarte distractiv‟, a spus fostul star din „Suits”.

Pe 8 noiembrie 2016, informația conform căreia Prințul Harry al Marii Britanii ar avea o relație cu actrița Meghan Markle a fost confirmată în mod oficial de Palatul Kensington.

Prin intermediul unei declarații scrise, Palatul Kensington a criticat în mod dur publicațiile care au stârnit un „val de abuzuri și hărțuire” la adresa lui Meghan Markle. Potrivit documentului, Harry și Meghan formau un cuplu de câteva luni la acea vreme. Confirmarea acestei relații a fost o surpriză, întrucât nimeni nu se aștepta la o poziție oficială legată de povestea lor.

Cum s-au distrat de Halloween, anul acesta, ducii de Sussex

În urmă cu cinci ani, Harry și Meghan s-au putut distra în voie alături de prietenii lor, la ultima petrecere la care au mers ca doi oameni obișnuiți, fără să fie în atenția fotografilor. În 2021, în schimb, cei doi au sărbătorit într-un mod complet diferit de Halloween.

Meghan a povestit în același interviu televizat că ea și Prințul Harry au stat acasă, alături de cei doi copii ai lor, Archie şi Lilibet. Fosta actriță a mărturisit că a vrut să își costumeze copiii, dar acestora nu le-a plăcut ideea.

„Noi am vrut să facem ceva distractiv pentru copii, dar pur şi simplu, nu le-a plăcut deloc. Archie a fost un dinozaur timp de cinci minute sau poate nici măcar cinci minute, iar Lili, un mic sconcs‟, a povestit Meghan.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton