Homepage  / Vedete / Vedete străine

Unde și cu cine își va petrece Brad Pitt Sărbătorile

Unde și cu cine își va petrece Brad Pitt Sărbătorile

de Redactia Tvmania

Un an tumultuos. Așa am putea rezuma pe scurt viața personală a cunoscutului actor Brad Pitt. 

Deși nu a ajuns încă la o înțelegere cu fosta sa soție, Angelina Jolie, cu care se află în plin proces de divorț, dar și de custodie a celor 6 copii pe care îi au împreună, actorul a decis să petreacă Sărbătorile în compania fiicei sale Siloh și a micuților gemeni Vivienne și Knox. 

Potrivit unei surse citate de Us Weekly, „vor petrece cu el ajunul Crăciunului.” Sursa a clarificat ulterior că

 „Angelina Jolie și Brad Pitt au discutat la începutul acestui an, atunci când se înțelegeau, despre cum își vor petrece sărbătorile ca o familie, însă, în cele din urmă, planurile s-au schimbat. Brad și Angelina sunt responsabili pentru această dramă, iar copiii lor sunt victime colaterale.”

Din păcate însă relația sa cu Angelina a rămas neschimbată. 

„Relațiile dintre Brad și Angelina rămân extrem de tensionate”, a mai spus sursa, menționând că Jolie este „frustrată” de eșecurile din cauza procesului de custodie. 

 

Angelina Jolie și Brad Pitt și-au început relația în 2004, deși Brad Pitt era căsătorit atunci cu Jennifer Aniston, de care a divorțat în 2005. După o relație care a durat 12 ani și o căsnicie de 2 ani, Angelina Jolie a depus actele de divorț în 2016. Printre acuzațiile prezentate de actriță la divorț s-a numărat și dependența de alcool a lui Brad Pitt.

 

În vara acestui an, Angelina Jolie a dezvăluit motivul pentru care a decis să divorțeze de Brad Pitt

„M-am despărțit pentru binele familiei mele. A fost decizia corectă”, a declarat Angelina Jolie într-un interviu pentru Vogue India.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton