Homepage  / Vedete / Vedete străine

Unde și cu cine stă în carantină Úrsula Corberó, Tokio din serialul „La casa de papel”

Unde și cu cine stă în carantină Úrsula Corberó, Tokio din serialul „La casa de papel”

de Redactia Tvmania

Interpreta personajului Tokio din serialul-fenomen de pe Netflix „La casa de papel” este în carantină în Buenos Aires, anunță antena3.com. Actrița în vârstă de 30 de ani ani se afla în capitala Argentinei la izbucnirea pandemiei pentru iubitul ei, Chino Darin (31 de ani), care avea un proiect în desfășurare în această țară. Chino este coleg de breaslă cu Úrsula și este fiul unui cunoscut actor spaniol, Ricardo Darin. Ursula și Chino s-au cunoscut în 2016, pe platourile serialului „La Embajada”, și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. 

„Azi împlinesc o lună de când sunt în carantină în Buenos Aires. Ce ciudat este totul! A fost o lună foarte tristă. Vreau să trimit dragostea mea tuturor celor care trec prin această perioadă grea. Și vreau să mulțumesc celor care pun sănătatea oamenilor mai presus decât sănătatea lor. Să dea Dumnezeu să ne putem revedea cât mai curând!”, a zis actrița pe Instagram.


Din 3 aprilie, sezonul 4 al serialului „Fabrica de bani”/„La casa de papel” este disponibil pe Netflix. Úrsula Corberó, născută în Barcelona, și-a dat seama că este pasionată de actorie încă de la vârsta de 6 ani, iar la 13 ani obținea deja primul ei rol, în serialul „Mirall Trencat”. A luat cursuri de actorie, flamenco și jazz. De-a lungul carierei a apărut în producții de televiziune de succes precum „El Internado”, „Física o Química” sau „La embajada”. În prezent pe Netflix o puteți vedea atât în serialul „La casa de papel”, cât și în filmul „El árbol de la sangre” (2018), în care joacă alături de Álvaro Cervantes și Joaquín Furriel.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton