Homepage  / Seriale

Universal Channel difuzează în premieră serialul „Arcaşul”

Universal Channel difuzează în premieră serialul "Arcaşul"

de Redactia Tvmania

Serialul de acţiune "Arcaşul", "Arrow" în original, va fi difuzat pe Universal Channel din 15 octombrie, în fiecare marţi, de la ora 22.00.

În serialul difuzat în premieră în România este vorba despre Oliver Queen (Stephen Amell), care se întoarce acasă, după ce naufragiază şi rămâne pe o insulă pustie timp de cinci ani. Queen revine la viaţa lui de playboy miliardar în Starling City, însă schimbat de perioada cumplită petrecută pe insulă şi decis să îndrepte nedreptăţile din familia şi din oraşul lui, devine un vigilante. Jucând rolul unui tânăr fermecător şi lipsit de griji, el se transformă noaptea într-un justiţiar, dar încearcă să păstreze taina noii sale identităţi în faţa familiei şi a legii.

Din distribuţie fac parte Stephen Amell („Medici în Santa Monica”, „Bine dotat”), Katie Cassidy („Melrose Place”, „Gossip Girl: Intrigi la New York”), Colin Donnell („Pan Am”), David Ramsey („Dexter”, „O familie de poliţişti”), Willa Holland („Gossip Girl: Intrigi la New York”, „Rebel în California”) with Susanna Thompson („Cu sânge rece”, „Kings”) şi Paul Blackthorne („Fluviul ucigaş”, „The Gates”).

Universal Channel, o nouă siglă, un nou slogan

Începând cu 28 septembrie, postul Universal Channel se repoziţionează pe piaţa media. Postul va avea o altă siglă şi un nou slogan: “100% Personaje”.

Noua poziționare a televiziunii – ca destinație a divertismentului bazat pe personaje – are loc, în 2013, și în Asia, Africa, Europa Centrală și de Est, Rusia, America Latină, Brazilia, Marea Britanie și Australia.

“Am ajuns la această poziționare unică fiind convinși că personajele puternice sunt cele care determină publicul să urmărească, în fiecare săptămână, programul preferat”, a spus Lee Raftery, EVP, Marketing, NBCUniversal International Television

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton