Homepage  / Nu rata!

Editura Art a reeditat seria „Miss Peregrine”. Noile volume vin la pachet cu un set de cărți

Editura Art a reeditat seria „Miss Peregrine”. Noile volume vin la pachet cu un set de cărți

de Redactia Tvmania

Autorul celor trei cărți ale seriei, Ransom Riggs, a avut ideea de a combina stranii fotografii alb-negru cu o poveste la fel de stranie în care sunt combinate călătoria în timp, superputerile, monștri, animale vorbitoare și un soi nemaivăzut de „bone” capabile să se transforme în păsări, sculptând cu totul altfel istoria pe care o știm cu toții.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3487″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”619″ thumbnail_height=”464″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”/var/www/tvmania/wp-content/themes/tvmaniaseventeen/nggallery/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Cele trei volume ale seriei – „Miss Peregrine 1. Căminul copiilor deosebiți” (volum pe care îl puteți câștiga dacă participați la concurs), „Miss Peregrine 2. Orașul pustiu” și „Miss Peregrine 3. Biblioteca sufletelor” – au și în România la Editura Art. Pe parcursul acestora, facem cunoștință cu tânărul Jacob și cu copiii deosebiți ai domnişoarei Peregrine și îi urmăm de-a lungul aventurilor lor prin timp și spațiu, împănate cu fotografii uluitoare.

 

Seria „Miss Peregrine” este prima încercare literară a scriitorului Ransom Riggs. Acesta era pasionat de fotografie și avea propria lui colecție de fotografii vechi. De la acestea a pornit și ideea cărții. Volumele au fost foarte bine primite și au câștigat și publicul și critica deopotrivă.

 

Acum, Editura Art pune la dispoziția fanilor români ai seriei o ediție-eveniment a seriei: „Pachet Miss Peregrine cu set de 10 fotografii”. Pachetul conține toate cele trei volume din serie în variantă necartonată și un set cadou de zece fotografii.

„Miss Peregrine” – filmul

Anul trecut, primul volum din „Miss Peregrine” a ajuns în cinematografe. Cu titlul „Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi”, pelicula a fost regizată de Tim Burton și i-a avut în distribuție pe Eva Green în rolul domnișoarei Peregrine, Asa Butterfield ca Jacob și Ella Purnell ca Emma Bloom.

 

Puteți vedea trailer-ul aici:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gY0G8UJcW60&t=17s[/youtube]

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Revista TVmania și editura Art te invită la concurs!

„Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi”, de azi în cinematografe

„Copiii domnişoarei Peregrine” are afișe cu personajele

Trailer-ul noului film al lui Tim Burton, „Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi”

Kim Dickens („Fear the Walking Dead”) joacă și în noul film al lui Burton

Asa Butterfield va juca în noul film al lui Tim Burton?

Save

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton