Homepage  / Vedete / Vedete străine

Unul dintre cei mai iubiți detectivi din seria „Lege şi ordine: Brigada specială” se întoarce la tv!

Unul dintre cei mai iubiți detectivi din seria „Lege şi ordine: Brigada specială” se întoarce la tv!

de Redactia Tvmania

Elliot Stabler, unul dintre cei mai îndrăgiți îndrăgiți detectivi din serialul „Lege şi ordine: Brigada specială”, va reveni pe micile ecrane într-un spin-off al francizei, actorul care îl interpretează, Christopher Meloni, acceptând să îl joace din nou. 

Site-ul Deadline a anunțat că Chris Meloni reintră în pielea personajului mult-îndrăgit pentru un spin-off care are deja comandate 13 episoade și care urmărește cum personajul Elliot Stabler conduce divizia de luptă împotriva crimei organizate din New York. Show-ul îl are în spate, ca producător, tot pe „creierul ”, Dick Wolf, care a semnat recent un contract de cinci ani cu Universal Television.

În 2011, Christopher Meloni (59 de ani) a părăsit distribuția „Lege şi ordine: Brigada specială”, după 12 sezoane în care l-a interpretat pe detectivul Elliot Stabler (serialul a început în 1999), din cauza neînțelegerilor contractuale cu producătorii. El a fost unul dintre membrii echipei de bază și a primit chiar o nominalizare la Emmy, în 2006, pentru interpretarea sa. În sezonul 12, personajul său iese din serial: nu este ucis, dar decide să se pensioneze.

În februarie, serialul „Lege şi ordine: Brigada specială” a fost reînnoit până la sezonul 24 de către postul NBC.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton