Homepage  / Articole

Justin Timberlake și Jessica Biel nu s-au căsătorit

Justin Timberlake și Jessica Biel nu s-au căsătorit

de Redactia Tvmania

Deși s-a zvonit că ceremonia a avut loc duminică, și aveam chiar și declarația celei care se ocupă de tortul lor de nuntă, se pare că Justin Timberlake și Jessica Biel nu s-au căsătorit încă. Conform unor apropiați ai cuplului, citați de această dată de Us Weekly, ambii actori sunt prea ocupați pentru a se avea timp de nuntă.

De fapt, starul din „Social Network” nu s-a aflat în Wyoming weekendul trecut. Timberlake se afla în Puerto Rico, unde filmează „Runner, Runner”.

O sursă apropiată celor doi logodnici a spus că Justin și Jessica nu ar fi gata încă pentru schimbul de jurăminte din fața preotului.

„Justin și Jessica încă sunt la începutul pregătirilor pentru nuntă și nu au hotărât încă totul, după cum spune Jessica. Ei muncesc mult”, a spus sursa.

Nu are timp pentru propria nuntă

Jessica Biel spunea recent că nu a avut deloc timp pentru a-şi organiza nunta, dar a recunoscut că avea emoţii cu privire la ziua cea mare.

“E foarte emoţionant, dar este greu să găseşti timp pentru aşa ceva! Este un moment bun, trebuie să ne bucurăm de el”, a declarat actriţa în urmă cu ceva vreme.

“Habar nu am ce îmi doresc. Sunt unul dintre acei oameni care nu sunt buni la detalii. (…) Probabil că eu voi veni cu ideea şi îi voi lăsa pe alţii să o creeze”, a mai spus Jessica Biel.

Cântăreţul a cerut-o în căsătorie pe Jessica Biel (29 de ani) în timpul ultimei vacanţe de Crăciun.

Justin Timberlake şi Jessica Biel formează un cuplu de la începutul lui 2007 şi au fost despărţiţi câteva luni în prima jumătate a anului trecut.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton