Homepage  / Știri

Update: Mădălina Manole ar fi înghiţit insecticid

Update: Mădălina Manole ar fi înghiţit insecticid

de Redactia Tvmania

Primele declaraţii ale anchetatorilor publicate în presă indică faptul că Mădălina Manole s-ar fi sinucis cu insecticid, aceasta fiind substanţa găsită în recipientul de lângă trupul neînsufleţit al cântăreţei, scrie agenţia de presă Mediafax.

Se pare că în mesajul primit de soţul artistei în noaptea precedentă în jurul orei 02.00, Mădălina i-ar fi scis că îi pare rău şi că “nu se mai simte frumoasă”.

Cu aproape o lună în urmă, cântăreaţa a supravieţuit unei alte tentative de suicid când a înghiţit ibuprofen şi paracetamol. Este cunoscut faătul că Mădălina era bolnavă, însă nu se ştia de ce afecţiune suferă.

Sinuciderea ei este un şoc cu atât mai mult cu cât marţi seară a susţinut un concert în cadrul unei petreceri şi şi-a încheiat spectacolul în jurul orei 22.00.

Artiştii români îşi exprimă regretul faţă de decesul Mădălinei Manole. „Şocul este atât de mare încât îţi interzice şi o analiză logică. Am avut relaţii excepţionale cu Mădălina Manole. A fost o persoană remarcabilă, caldă, inteligentă şi cu un timbru absolut personal şi special,” a declarat Horia Moculescu pentru Mediafax.

Cu două luni în urmă artista a lansat cel de-al nouălea album din cariera sa la MediaPro Music. Mădălina Manole era mama unui băieţel, Petru, născut în 2009.

În această seară, de la 18.30, TVR 1 difuzează o ediţie specială a emisiunii  „Muzica e viaţa mea” în memoriam Mădălina Manole.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton